Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Truman obhajuje činy agenta Coopera v nevěstinci One-Eyed Jack's před DEA a FBI. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak jsem to s tím zdravým postupem proti proudu genderové a rasové vyváženosti trošku zakřikl. Po opičce tento seriál navštívila i žena s penisem, takže sestavu máme kompletní a mohu seriál zařadit po bok těch, které také splňují přísné vstupní podmínky kladené současnou pseudo anti xenofobní společností. Co se týče tohoto dílu, tak byl rozhodně z hlediska děje a nových událostí o něco chudší, než bývá zvykem. Spíše se táhne na té vtipnější lince a prostor dostávají ty zbytečnější události a postavy (soupeření o záletnici Lucy, svatba). Obě události byly ovšem tentokrát vcelku vtipně pojaté, takže mě nijak zásadně neiritovaly. Ze soudku toho zajímavého došlo snad jen k nakousnutí indiánské legendy a prezentaci moci železné Catherine, která určitě ještě všem hodlá vytřít zrak. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasnou hvězdou tohoto dílu je Duchovny a jeho Denis(e). Jako čistý heterák prostě říkám, že Duchovny je tu k sežrání :D. Jinak se dostáváme do bodu, kdy se spíše tak paběrkuje na místě, a čeká se na šachové tahy :). Řeší se tak výhradně všemožné vedlejší linky, a do finále se tak blíží dějová linka s drogami. Tenhle díl patří určitě k těm nejvtipnějším v rámci seriálu, ale určitě to není na plný počet, jelikož dějově je to spíš výplňovka. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadalo, že epizodu potáhne ta stará indiánská legenda, ale bohužel se tak nestalo. Místo toho jsme dostali docela nedůležitou a vycpávkovovou svatbu. Musím zas na druhou stranu přiznat, že cliiffhanger na konci epizody byl povedený. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostor v tomto díle dostávají hlavně vedlejší dějové linky, z nichž nejzajímavější je z mého pohledu vývoj okolo Josie, který v závěru dodal trochu napětí. Až poeticky působila scéna s Benjaminem Hornem, který se snaží svůj bídný stav léčit nostalgickými vzpomínkami zachycenými na filmových páscích... ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Coopere, vy možná neznáte strach na tomhle světě, ale jsou i jiné světy.“ Nejvtipnější díl Twin Peaks, ve kterém se poprvé objeví agent(ka) Denis(a) a tajemný Andrew, je jakousi předehrou k nejdivočejší seriálové jízdě. Kdo se dívá poprvé, očekává. Kdo zná, bojí se. Dokonalost sama. ()

Reklama

Reklama