Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevyrovnaný Ben najme Bobbyho, aby šel po Hankovi a Jeanovi; Cooper má stopu. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Mám pocit, že byl děj v posledních dílech značně přikořeněn absurdním humorem. Ať už je řeč o lince super silné Nadine, nebo o lince dvou super hloupých mužů bojujících o záletnici Lucy. Právě díky troše toho humoru mi tyto méně zajímavé linky už tolik nevadí. Nestačím se divit, co se týče dalších postav. Na scéně se objevila další opice a já už se pomalu začínám cítit jako v zoo v pavilonu šimpanzů. Černá barva je v rámci tohoto dílu zvláště oblíbená. O prapodivné postavě černé vdovy, která si kolem prstu obmotala celý policejní sbor, zajisté ještě uslyšíme. Jinak musím poznamenat, že Twin Peaks má vůbec nejlepší bouřky, jaké jsem v rámci kinematografie dosud viděl a slyšel. Skvělá práce. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejslabších, a dost možná nejhorší díl původních sérií, ale nejsem si teď jistý, jestli náhodou ještě jeden či dva takové díly nepříjdou. Tady v těchto dílech se nejvíce projevují ony producentské strkanice, kdy byl vlastně Lynch mimo hru, a Frost to sám nějak držel pohromadě. Hlavní linka se v podstatě nikam neposouvá, a tak může Cooper navštěvovat chalupy. V popředí jsou tak vedlejší linky, kdy linka Jamese, která je dokonce mimo Twin Peaks, je určitě nejhorší z celého seriálu, ačkoliv malý Nicky mu dost konkuruje. Aspoň, že je tu vtipná linka supersilné Nadine, která převrátí vzhůru nohama (doslova) celý zápasnický tým. A závěr to ještě dost vytáhne, svým hororovým pojetím návratu Majora Briggse. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizodě je sice náznak mysteriózní dějové linky (hlavně na konci), ale zbytek epizody je nudná výplň o vztazích, které snad už ani nepůsobí reálně - James si našel další holku wtf? ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dale Cooper objeví "mrtvého psa" a zároveň Audrey skóruje a vyrovnává na 1:1. Že by se náš agent dostal ze sevření? Duchovny, který údajně stále nosí pánské slipy, byť pod ženskými šaty, mu v tom bezpochyby pomůže. Trochu méně zábavná linka se týká Jamese coby opraváře Jaguára a Mika, který se stále snaží unikat před útlou ženou, která ho bije... Závěr okoření trochu tajemna v podobě majora Briggse, který se navrací - odkud? Že by z bílého vigvamu? ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je všechno v pořádku?" - "Ne, drahá, všechno ne." Díl, na jehož konci jsou vidět blesky z černých mračen, mám rád. Jen nevím, jestli víc kvůli majoru Briggsovi (jehož význam každým dílem roste), nebo agentu Cooperovi, toho času ne-agentovi, kterého nejde nemilovat. ()

Reklama

Reklama