Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Briggs se vrací, na své zmizení si však nevzpomíná; Cooper a Truman nastraží past. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Už tam těch šílenců začíná být trošku moc. Další do klubu se přidal byznysmen Horne. Shodou okolností jsem včera dokoukal Hru o Trůny a dnes zazněla k mému potěšení památná hláška "things we do for love". Takže odtud vichry zimy vanou! Strašně mě sere ta dějová linka, kde si Sherry hraje na vychovatelku postiha Lea a strašně mě sere linka s Jamesem, protože mě obecně sere James. Naštěstí obě tyto linky skončily velmi zajímavě a mohlo by se snad konečně i na těchto frontách něco zajímavého začít dít. Cooper je stále úžasný a nezáleží ani moc na tom, zda je členem FBI, nebo pouze pobočníkem šerifa. Zhruba celá první polovina byla hra na nudu, ale závěr dílu byl opravdu luxusní. Ať už se jednalo o léčku pro záchranu Coopera, nebo o naprosto skvostný závěr, kde se otevřelo pro příští epizodu hned několik luxusních záhad. Moc se mi líbí, že v nadcházejících dílech opravdu netuším, co mohu čekat. Lepší tři kousky. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než předchozí díl, ale důležité je, že se teda definitivně uzavřela ta linka okolo drog, a konečně se můžeme vrátit k tomu důležitému, tedy Vigvavům. Cooper je v těhlech pár dílech, od odhalení vraha Laury dost upozadněnej, takže to musí zachraňovat Nadine se svojí supersílou, kterou tentokráte dost podcení Hank, a Nadine mu ukáže pravou ženskou sílu. Šibalský trik Denise na záchranu Coopera jen ukazuje, že Duchovny se vážně dost možná měl narodit jako ženská :) ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech slabších epizodách konečně přišla epizoda, kdy se začalo něco dít. Ikdyž první polovina byla klasicky vycpávka o vztazích, tak poslední desetiminutovka byla naprosto skvělá. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych - takový přelomový díl druhé série. Ze scény odchází charismatický Jean Renault, aby ho bryskně nahradil hlavní záporák Windom Earl. Vypíchnul bych zábavnou výměnu názorů mezi Nadine a Hankem, nebo zajímavý proslov Jeana Renaulta, ale to pravé ořechové přijde až na závěr - Leo a Shelly, poté nový tah Windoma Earla... Zároveň je třeba vyzdvihnout i začátek v podání majora Briggse. Tohle je skutečně něco víc než nadprůměr, dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můj život měl tehdy smysl, ne, že by se mi pořád líbil, ale byl můj. A já měl pocit, že mi patří." Život je, abych parafrázoval slova Jeana Renaulta, jako Twin Peaks po příchodu agenta Coopera. Lidé najednou zjistí, že už nejsou klidní. ()

Reklama

Reklama