Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cooper zoufale prosí Josie o pravdu; Audrey reaguje na pozvánku. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať už to s cenou vajec souvisí více či méně, pár hlášek z tohoto seriálu si pamatuji i po třiceti letech. Závěr tohoto dílu je skvostný a klidně bych zde založil nové (první?) vlákno diskuze, která z trojice "zachráňkyň" je ta nejlepší. Fabecc je pro Shelly, tady nelze mířit vedle, já hlasuji pro Audrey.:) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spekulovat nad tím, jestli je možné, aby se po smrti duše člověka importovala do dřevěného šuplíku asi u Twin Peaks nemá smysl. Jossie tak řekla v seriálu poslední slovo, nebo ne... :)? Do jaké míry k jejímu odchodu pomohl Bob, to je taky asi do diskuze. Každopádně její smrt určitě nebyla normální, a nedivil bych se, kdyby se jí hlavní záporák dostal chvíli před smrtí do hlavy, a možná i pomohl k odchodu Eckhardta. Takže snad všechny vedlejší linky jsou zakončeny, a může se jít směrem k finále. Windom mezitím pokročil ve své převlékací šarádě, a narafičil past na trojku nejhezčích holek Twin Peaks. Kdo se asi stane jeho vyvolenou :)? Za mě vede Shelly :) ()

Reklama

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Odpověď je velmi prostá", jak říká Andrew Packard. Ale to je jen názor jednoho dědka, který si myslí, že vyhrál. Twin Peaks je ve skutečnosti mnohem komplikovanější místo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po většinu stopáže se mi skoro až chtělo napsat, že se jednalo o díl, který byl na zásadní momenty trošku chudší. To ovšem nelze říct o závěrečné desetiminutovce, která byla více než zajímavá. Při další Cooperově vidině se mi po těle prohnala dokonce husí kůže. Ve všemožných vizích je Lynch naprosto dokonalý. Bohužel má i slabá místa. Tou nejzásadnější slabinou je kriploidní a bezvýznamná dějová linka s uplakánkem Jamesem. Nechápu, kdo Lynchovi nakukal, že ženská srdce prahnou po ubrečených čůrácích. Stačí krátký pohled na toho otravného melancholického zmrda a dělá se mi zle. James je opravdu spolehlivý prznitel mého diváckého zážitku. Naprosto debilně napsaná a ještě debilněji zahraná role. Není divu, že si ten čůrák už nikdy v ničem solidním nezahrál. Ale budu se držet raději toho pozitivního. Líbilo se mi, že dějová linka s rákosničkou, se konečně někam pohnula a vyvinula. Zjistilo se, který retard měl tu drzost postřelit moji oblíbenou postavu Coopera a že v tom bude mít prstíky možná opět tajuplný Bob. Moc zajímavý moment nastal i u trojice žen, které konečně poskládaly dohromady vzkaz od, minimálně prozatím, extrémně zajímavě vypadajícího psychouše. Stále je tedy ve vzduchu naděje na slušně vypadající seriálové zítřky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama