Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přichází tajemná žena; Truman truchlí; Cooper v patová situaci rozzlobí Earla. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STOP GHOSTWOOD lasiččí show zatím naprostým komediálním vrcholem celýho seriálu 😆 A vůbec, nechápu proč tu chybí žánr Komedie, když ten snad převažuje právě vůbec nejvíc... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Na události a drama možná trošku strohá epizoda. Naštěstí velice příjemně vyvážená nezvyklým množstvím humoru. Ať už se jednalo o Andyho vlastní výklad pravidel šachů, kde je zatáčka s koníkem volitelná, nebo o ukážku lasiček. Mimo to se muži dozví, že chlap, který se těžko zamiluje, miluje potom příliš, a tak logicky zastoupil ubrečeného čůráka motorkáře Jamese sympatický šerif Harry. Nechyběl ani mistr "nenápadných" převleků Windom. Šachová partie pokračuje a mám takový pocit, že je příprava půdy pro závěrečné epické díly v plném proudu. Jelikož se v této epizodě konečně nenašel prostor pro bezvýznamné dějové linky, tak dávám sice slabší, ale přesto 4*. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jakoby po klíčové události takové zpomalení, a nadechnutí se před rozjezdem, tentokráte už velkého finále. Earle už se dozajista zařadil mezi legendy převlékačů, a tentokráte vyzkouší hned několik trendy stylů. Na scéně je také konečně další kráska, tentokráte Annie v podání Heather Graham (která snad nestárne). Jinak se v tomto díle sází dost na humor, lasička si pochopitelně doslova ukradne celou scénu pro sebe. John Wheeler mi příjde jako taková podnikatelská variace na Cooper. Další klaďas k pohledání, který vždy ví co říct, co udělat. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hlavní roli tentokrát ohrožená lasička. Sice prý není nebezpečná, na druhou stranu, to obecenstvo potřebovalo nakopnout. Naše krásky z Twin Peaks doplní Annie, když nás minule opustila Josie. Příběhy jednotlivých postav jsou v tomto díle posouvány a rozvíjeny, byť vyšetřování vázne a Windom Earl coby mistr převleků si dělá co chce... ()

Reklama

Reklama