Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cooper při pátrání po Windomu Earlovi z Černého vigvamu zažívá velké obavy. (SkyShowtime)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Důstojné zakončení událostí v Twin Peaks a uzavření seriálu otevřeným koncem na celých 25 let. Mnoho dobových fanoušků už se třetí série nemuselo ani dožít. Jestli sedí na režisérské židli Lynch a nebo někdo jiný, tak je to vydatně znát. Tato epizoda oplývala jakousi tajemnější atmosférou, než tomu bylo bývalo zvykem v dílech posledních. Moc se mi líbilo vtipné zakončení dějové linky s krabičkami. Zlatým hřebem pro všechny ovšem rozhodně byla Cooperova návštěva tajemného místečka kdesi v lese. Vrcholem celého seriálu pro mě osobně byl 7. díl, ale jak říkám, ukončeno to bylo důstojně a rozhodně hodlám jít do rizika a zhlédnout i třetí sérii, u které je na první pohled zřejmý kvalitativní pokles. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vyzrazuju děj, páč mám za to, že to bude číst ten, kdo to už stokrát viděl a kdo to neviděl, tak ho to evidentně nezajímá a číst to nebude. Poslední epizoda původního seriálu je jak rána na solar nebo do nosu. Mohla to bejt parádní limonáda a všichni mohli bejt heppy, ale Lynč se asi nasral a vše co vypadalo good, se posralo. Nejdýn se probrala a její lavstory s majkem skončila lusknutím prstu, což mělo za následek, že skončila i lafstory mezi edem a normou. Will hejvord praštil bena a ten sebou prásknul vo krb a moch klidně chcípnout. Odry vybouchla v bance a klidně taky mohla chcípnout. No a samozřejmě vrchol všeho byl redrům v němž zůstal chudák kůpr a ven se dostal ten zkurvenec bob, zkrátka evryting was faktdap. I přesto je tendle díl vrcholem celýho seriálu a tím nejlepším, co původní twin píks moch nabídnout. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mistrovské dílo a mistrovské završení, ve kterém dostanou Lynchovi fanoušci tentokrát, plných 17min.! (celkového času) v Rudé místnosti. To trumfla až 3.s. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lynch je zpátky na řežijním postu, a to právě včas. Finále je hypnoticko-psychotickým výjevem, kde eplieptici odpadají do mdlob. Čekat po takovémto závěru ("Jak je Annie?") 25 LET na pokračování, tak si to snad hodím. Co se týče vedlejších linek, tak si tvůrci ještě směrem k 3. sérii nakonec nechali nějaké to šokující překvapení (pro čtenáře knih menší), ono přežít takový výbuch v bance je asi dost těžké :) :). Vysvětlit scény, které se událi v rámci Vigvamu je asi na první zhlédnutí hodně obtížné, skoro až nemožné, ale to hlavní, co si z toho asi člověk vezme, že Bob zkušeně oddělá Wimdoma, který se asi trochu přepočítal ve svých plánech, a následně Bob dokázal zřejmě vytvořit první tulpu (opět více až 3. série), a to falešného Coopera. Podařilo se také vrátit valnou většinu postav, které nás celým seriálem provázeli, a to i takové, o kterých už mnoho dílo nebylo vůbec slyšet (Sarah, Ronet), a člověk má tak pocit takové té nostalgické, zakončovací atmosféry :). Čert vem voňavoučké Jedle, ale Platany, panečku, ty když potkáte v lese, tak to se budou dít věci... ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Vigvamové scény jsou sice fajn, ale celkově mě poslední díl druhé série trochu zklamal, obzvlášť při srovnání s devátým dílem, který podle mně klidně mohl být závěrečný... ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledním dílu tohoto fantastického seriálu se uzavírají všechny postranní příběhy vedlejších postav a nelze říct, že vždy dobře. Ostatně i naše hlavní dějová linka končí v černém vigvamu, jenž řeší vše. Autoři si nechali pootevřená vrátka pro potenciální další díly, protože jeden masivní otazník přetrvává - co bude dál? ()

Wulz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý závěr u kterého naštvalo to že už nic dál nebude.... ještě že přišla 3 série a tohle ZLATO pokračuje...i když by v 90letech mohlo pokračovat jinak (líp?), Tak pokračuje a je to dobře!! Zasloužíme si znát konec. ()

Menfis 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, legendární. Mráz mi běhal po těle po celou dobu sledování tohoto dokonalého, mistrovského završení celé série. ()

Reklama

Reklama