Reklama

Reklama

Recenze (17)

elEStet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No dost slaba epizoda, pre mna co chce mystiku, ale napriek tomu som zvedavy co bude dalej.. co je typicke pre TP. Zahady len pribudaju a pribudaju a zda sa mi ze aj akasi soap opera nakoniec predsalen bude.... Norma a Shelly su stale kocky.... a coopera hadam kava preberie k svetu a este sa budeme cudovat... lopata je dolezita!.... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si nemůžu pomoct, ale i když se tam nic moc nestalo a skoro nikam neposunulo, i tak těch 5* musím dát. Celý tenhle díl měl hodně zvláštní podmanivou atmosféru a díky tomu nemůžu říct, že bych se někde nudil. Nejlepší scénou tady je rozhodně ten teleshopping, ten mě dostal, každopádně je tu těch zajímavých scén víc. Jsem zvědavý, co na mě čeká dál. 5* ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh Dalea Coopera alebo respektíve tá prázdna škrupina čo z neho zostala a volá sa Dougie Jones ma tak pomaličky prestáva baviť. Je to taký bizarný statický príbeh, hoci sa vyvíja, nemám pocit, že by niekde smeroval. Príbeh toho druhého Coopera indiána, to je už o niečom inom ale jeho story zatiaľ veľa neprezradila. Najlepšia scénka z tejto epizódy bola zaručene teleshopingová reklama na lopatu. Výpoveď patriota s klasickými prvkami rôznych konšpiračných teórií a poloprávad. diváka namotajú a potom im núka lopatu za 29,99 dolárov. Dobre premyslené. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se líbí Lynchův smysl pro humor - doktorka v pitevně jako komička (a ty hlášky byly fakt vtipné), manželka šerifa a prasklá trubka (jako u nás doma), reklama na zlaté lopaty. Do toho trochu mysteriózna - výbuch auta, telefonát z vězení, záhadná krabička. Opět odkazy na zlo na Zemi. Jen se to pravda moc nepohnulo, a trochu se bojím, aby všechny ty náznaky Lynche nezahltily a nevyřešil všechno podobně, jako se to „vyřešilo“ v seriálu Lost, to by mě fakt mrzelo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu naprosto brutální směsice všech možných žánrů, nálad a atmosfér a přitom Twin Peaks stále drží konzistentní dojem. Je dobré se snažit držet co nejvyšší pozornost, protože Twin Peaks odkrývá souvislosti mnohdy v nepatrných náznacích. Zatímco skoro všechny postavy vypadají téměř na umření, tak Mädchen Amick je v necelých 50 letech stále prudce mrdatelným kouskem kvalitní ženštiny. Ta nám za dlouhá léta zestárla skutečně minimálně. Nesmírně hořce vtipný mi přišel i výstup profesora a geniální skloubení všech ekologických, zdravotních a mocenských katastrof s reklamou na pozlacený rýč. Všechno působí maximálně divným dojmem, ale nedá se od toho odtrhnout zrak. Na rozdíl od většiny seriálů, se tady nedá ani v nejmenším předpokládat, co se stane, protože David Lynch je brutálně originální tvůrce s nekončící představivostí a je radost sledovat, kterak si hraje. Jinak souhlasím s některým se zdejších komentátorů, že dějovou linku s chodící schránkou agenta Coopera, která se vyrojila po prapodivném narušení vesmírné rovnováhy, už by chtělo někam dál posunout. Ne, že by byla špatná, jen už sledujeme 3 díly totéž. [85 %] ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama