Reklama

Reklama

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud rozhodně nejpřízemnější epizoda třetí série, která byla tentokrát věnována převážně zodpovídání otázek a vnesla do děje naznačení některých souvislostí a také lehce napověděla, kterým směrem by se seriál mohl následně ubírat, i když u Lynche si člověk nemůže být nikdy ničím jistý. Také bylo příjemné konečně odhalit onu záhadnou Diane, které se v rámci prvních dvou sérií hodný Dale Cooper se vším svěřoval. Seriál zatím nestrádá ani v humorné rovině. Takový Skype hovor dvou gerontů, či zfetovaný a ztracený geront v lese - to nemělo chybu. [85 %] ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo ma momentálne najviac teší na modernom Mestečku ? V prvom rade dve, ( tri ) nové postavy + staro - nová, ktorá dostáva viac priestoru pred kamerami. Nie je to samozrejme nič nezvyčajné, keď vymenujem atraktívne herečky Naomi Watts a Lauru Dern, pričom obidve dobre poznajú OTCA - zakladateľa, p. Lyncha. Prvá šarmantná, SEXY blondínka stelesňuje manželku Dougieho Jonesa, neprebudeného Dalea Coopera, ktorý dostáva dostatočné IMPULZY, aby sa konečne vrátil do normálu, inak mám tu : „dobrého a zlého” Coopera, strašne moc obľubujem jej výnimočné vsuvky do obrazu, ktoré vďaka tomu osviežujú samotnú existenciu seriálu. Druhá blondína hrá postavu Diane, ktorú poznám len zo záznamníku ( Agentov hlas rozprával do diktafóna ... ) agenta Coopera. Už mám jej reálnu tvár, ktorá na úvod ohúri štipľavým slovníkom, ktorý si neberie servítku pred ústa, nadáva ako POHANKA, čo má taktiež svoje plusy ! Doplnok v podobe Gordona Colea, je čerešničkou na torte, naprosto geniálne vnímam každý jeho príspevok do deja. Fenomenálne a múdre. Veď to máte, akoby sa podpísal pod výtvor - slávny režisér Hitchcock, mával pravidelné a miniatúrne camea, Lynch chce taktiež prispievať do štylizácie, a má to význam. Postrehol som technológiu, ako je SKYPE, čo je niečo na spôsob internetového telefonovania. Len by som chcel poprosiť, aby sa tvorcovia VYHLI najväčšej sociálne sieti !!! „Povedal by som, že INTELIGENCIA ma bude i naďalej sprevádzať, ale so všelijakými prídavkami na relax” . ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se to orientovalo tentokrát na zlo, které ukradlo Cooperovi duši, takže to dávalo jakž takž smysl. Překvapilo mě, jak je Laura Dern nehezky vyžilá. Taky Ashley Judd se opět objevila. Náznaky s dopisem, klíč od pokoje, kde byl Cooper postřelen, ok. Opět wtf scény - hned na začátku dědka v lese, polda čekající přes půl hodiny na kohosi. dobrá scéna s útokem pidižvíka. Místo písničky pětiminutové zametání v baru. Doufám, že wtf scény, i z minulého dílu, nějak zapadnou do skládačky a nejsou jen samoúčelnou snahou šokovat za každou cenu. Copak asi Cooper našel v těch pojišťovacích smlouvách? A kdo byl Strawberry? Ale jinak si mě seriál začal trochu ztrácet, první díly mi přišly daleko hutnější a vlastně i slibovaly daleko větší mysteriózno, než k čemu se zdá, že to směřuje, k souboji dobra a zla. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Už nikdy v životě mě neuvidíte. A nikdo se nedoví nic o Joeovy McCluskeym ani o zesnulém panu Strawberrym´´. ;-) To ovocné jméno žeru. Já si myslím, že je to ten pes, bez té 1 packy.:) ()

Gianni_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jsem k šestému dílu napsal “Twin Peaks at its best”, měl jsem napsat spíš “David Lynch at his best”. Protože Twin Peaks se vším všudy (včetně noirové atmosféry) se naplno vrací až zde. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda, snad nejlepší hned po Epizodě 1 a 2. Tahle totiž opět měla fakt hutnou atmosféru a děj se dokoncem někam výrazně posunul, takže si nemám na co stěžovat. Navíc je tu hned několik skvělých scén a navíc tu Diane dostala víc prostoru. Takže dávám 5* a jsem hodně zvědavý na Epizodu 8, která mi byla doporučovaná jako jedna z nejlepších a která tu rozdělila diváky na dvě skupiny. A zkusím se na ní podívat co nejdřív. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je snad první díl, kde mi přišlo že se konečně začínají zodpovídávat nějaké otázky, a postupně se propojují aspoň některé dějové linky. Vypadá to, že se na pár milisekund probudil klasický Cooper (stylově ve svém obleku) a dokázal tak zabránit katastrofě. Ale jinak je to vesměs furt starý Dougie, který si nezúčastněně bloumá světem. Zlej Copper mezitím upevňuje své postavení. Naprosté ztělesnění zla... Pomrknutím je pak wtf skype hovor s vyjíždějící obrazovkou se starým Dr. Haywardem. Člověk si vlastně uvědomí, že tu vůbec není Dona, a že to vlastně vůbec nevadí. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sfajčený Jerry na začiatku sa snaží vyhrať na castingu sequelu Dude, Where's My Car?. Lynch desí, vyšetruje, rozvíja, zamotáva a znova prináša kvantum emócií a neopakovateľný zážitok. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím možná nejlepší díl série. Dobrý Dale se sice jen mihne, zato deduktivní metoda v případě Hawka a čistě emocionální metoda v případě Dajany posouvá děj znatelně kupředu. A kdo byla ta postava za tou poručicí? A co major Brix? A co na to Jan Tleskač? Nádherný snímek, tohle je přesně ten důvod, pro který Twin Peaks miluji. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Konečně už to začíná trochu dávat smysl! Kdyby děj (nebo spíš neděj?) prvních šesti epizod zredukovali na polovinu, ušetřili by hromadu peněz, vlastní práce a čas a nervy diváků. ()

Horal.P 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého nejlepší díl ze všech zatím nových, i když je pravda(i z jiných komentářů), že agent Cooper jako mimoň je už hodně natahovaný a zdlouhavý motiv. Zhruba čtvrthodinový "návrat", výlučně do městečka Twin Peaks na začátku tohoto dílu, mě hodně potěšil... hlavně s odkazy na Lauru Palmer .Původní postavy zde dostávají daleko větší prostor, včetně Dianne, jejíž podobu jsme dříve neznali. U minulého dílu jsem to už skoro vzdával, ale pokud by to pokračovalo jako sedmý díl, budu dost spokojen. Doufám jen, že pravý Cooper se stane už normálním agentem na kterého se těšíme. ()

Reklama

Reklama