Reklama

Reklama

Recenze (71)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už se to zlomilo. Už jsem se dostal z fáze "sakra, je to moc divný, pomalý, nesmyslný, nelíbí se mi to, ale pořád mě to zajímá" do fáze "už mě ten kripl fakt sere". Myšleno Lynch. Takhle, s prominutím, kurvit Twin Peaks, můj oblíbenej seriál! Tohle jsou totiž dva seriály v jednom. Z jedné třetiny pokračování starého Twin Peaks, v němž se dozvíme, že po 25 letech se v našem oblíbeném městečku v horách VŮBEC NIC ZAJÍMAVÉHO NEDĚJE, ze dvou třetin pak seriál sestávající z hala bala poskládaných a vzájemně nesouvisejících útržků různých dějů a bizarních výjevů, který by se mohl jmenovat třeba "sračky z choré hlavy". Po osmém díle moje trpělivost vypršela (a to epizoda sedm budila jisté naděje) a musím tenhle Return považovat za zlou urážku. Nechápu pětihvězdičkáře a opravdu bych si rád přečetl uvěřitelný vysvětlení, proč tohle někdo považuje za dobré. Nemyslím si, že existuje. PS: Koment trochu upraven, aby nezněl tak útočně na spokojenou část publika. Bezprostředně po zhlédnutí jsem byl roztrpčen a hodnocení tu se mi zdálo jako špatný vtip. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pakliže jste si mysleli, že už jste viděli vše, znáte vše, nic vás nemůže překvapit, tak přesně pro vás je tento díl. Zde vám mohu garantovat, že uvidíte věci, které jste neviděli, a dost možná už nikdy neuvidíte. Rozum přestává chápat, jak je možné, že někdo dovolil, aby se něco takového objevilo v TV. Zde se opět přepisovali hranice a historie TV vysílání. Bezkonkurenčně nejdivnější díl jakéhokoliv pořadu, který jsem ve svém životě viděl, a troufám si i říci, který byl kdy v TV vysílán. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele!! Lynch je zpět ve své nejsurrealističtější podobě, jak ho známe z dřívější doby. Co se zhruba od první třetiny až do konce odehrává je totální psychedélie a vizuální orgasmy. Do toho se rozjel i Badalamenti se svojí nekompromisní hudbou a zvuky, které celý díl jen podtrhují. Třešničkou na dortu je pak v úvodní části píseň z koncertu legendárních Nine Inch Nails (jakožto obrovských fandů Lynchovy tvorby). Opravdu jsem napnutý, co se bude dít dál. ()

jackalsc

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co má tohle fakt společného s TP. Vůbec mě ani nezajímá co to vlastně mělo znamenat. Celé jsem to přeskákal, protože na toto se opravdu nešlo dívat. Připadá mi to tak, že Lynch využil jen názvu Twin Peaks, aby se toto dostalo k více lidem, absolutní kop do prdele fanouškům. Po 10 minutách vyplachování mozku jsem si říkal, kdy to asi tak skončí. Dělal jsem si ještě srandu, že od Lynche nemůže člověk nic předvídat a hrozil jsem se, že to bude trvat až do konce, bohužel se má předzvěst naplnila. Opravdu jsem ještě neviděl u jakéhokoliv seriálu víc zbytečnější epizodu, vyjde to asi tak nastejno, když si dáte časovač a budete se hodinu dívat na jedno místo ve stěne, nebo nám chtěl Lynch ukázat jak se asi cítí naše milá zeleninka? :D ()

Birter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru je David Lynch šílenec a génius v jedné osobě a neuvěřím nikomu kdo mi chce tvrdit, že ten scénář nepíše na drogách nebo v Černé chatě. Sice jsem žádný Lynchův film neviděl (s výjímkou Fire Walk With Me), ale jestli takhle vypadají všechny jeho díla, mám o zábavu postaráno. Já osobně si to užívám. Temný mysteriózní styl dělá 3.sérii Twin Peaks mým prozatímním favoritem a tyhle "odpočinkové" surrealistické epizody budeme muset přetrpět a alespoň do Lynchovy šílené mysli trochu nahlédneme. Pro ty kteří zde píší věci jako "Twin Peaks bývali jiné, tohle je kurvení, Dale Cooper jako dement a záporák je hodně blbý nápad apod. říkám se vší slušností: Jste na špatné adrese. Pokud jste si oblíbili původní Twin Peaks a Černou chatu jste v nich přetrpěli, je dost pravděpodobné, že Davidovi nerozumíte. To sice nikdo, ale Lynch má z mého prozatímního úhlu pohledu nejoriginálnější a nejsvéráznější tvorbu na světové scéně. Tato epizoda je geniálním příkladem Lynchovy fantazie, a vzhledem k tomu žijeme v roce 2017 a Twin Peaks jsou fenoménem, David Lynch dostal neomezený prostor a šanci vyjádřit svou vizi (sám režíruje každou epizodu). Twin Peaks tedy jsou a budou šíleně zamotané, absurdní, záhadné a smyslnedávající i nadále a pokud je toto umění na vás moc, najděte si lehčí seriál, který vaše základní očekávání splní. Twin Peaks to nebude. To je pro fajnšmekry. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama