Reklama

Reklama

Když se objeví tělo místního teenagera, městečko Twin Peaks je otřeseno. (SkyShowtime)

Recenze (213)

plostenka 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, na který se spíše jen koukáte a necháte se vézt dějem, připravte se na spoustu nejasností, scén nad kterými budete ještě dlouho uvažovat a možná je ani nepochopíte, které ale dohromady dají film s zvláštní atmosférou ve stínu červeného wigwamu. Dejte si ale pozor, jestli se chystáte koukat na seriál, protože tento film obsahuje, ehm, docela dost zásadní spoiler za který budete v seriálu opravdu vděční ... ()

Diskutant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super rozbeh do seriálu. Po prvý krát, keď som film videl som len nechápavo čumel, ale ihneď si ho maximálne zamiloval. Dobre že toto majstrovo dielo uzrelo svetlo sveta. Jeho pečlivo začaroný kruh, alebo spletenec zvláštnych udalostí. Mestečko Twin Peaks vo mne zanechalo neopísateľné pocity hneď na úvod... ()

Inner 

všechny recenze uživatele

Lynch je génius. Předběhl dobu a stvořil jeden z nejmystičtějších seriálů všech dob. Tenhle TV film asi schválně chvílemi nudí, abyste si zvykli na další soap-operu, tentokrát s vraždou a hezkejma holkama - no a co má bejt? si nejspíš budete říkat. To co má bejt se rozjede naplno v seriálu a tenhle pilot beru jako Lynchovu sondu do našich hlav, aby nás ujistil, že se nic zvláštního dít nebude. Bude a vy se budete kurva divit. Kyle MacLachlan jako FBI special agent Dale Cooper je bravurní. 90% ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Jo to byla nudička, moc nic krásné herečky, jinak zcela mimo mě,jestli je seriál stálé chození kolem horký kaše, tak zas Lynchmeat stále to samé, nic pro mě. ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

K tomuto kultu som sa dostal žial až teraz ( den kedy píšem tento komentár ) a rozhodne lutujem že som ho neobjavil skôr. Už z traileru mi bolo jasné že toto bude velmi zvlášťny psycho zážitok. A aj je. Záhada je rozohraná celkom dobre, som zvedavý jak sa to dalej vyvinie a či to nakoniec rozumne vysvetlia ( ono ja by som sa vlastne ani nedivil keby nie ). Záverom dodám že Agent Cooper je mi velmi sympatická postava ( asi preto že mi pripomína mna :-) ) a že sa teším čo bude dalej. 9/10 ()

mart93

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dívám se na doporučení, takže bezohledu na to jak se mi lbíil nebo nelíbil první díl budu pokračovat.. Kdybych ale na tenhle seriál a díl narazil náhodou, buť bych ho nedokoukal nebo v seriálu nepokračovat. To je ale jen můj názor. Jedna z věcí které to asi zapříčinili byla že se moc rychle střídala komediální a tragická atmosféra. Nestíhal jsem se přeladit a vlastně komediální (zlehčující šaškárny) prvky mě tam ani neseděli.. ()

Reklama

Reklama