Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Možná nejzábavnější film s Chuckem Norrisem, ale moc sem jich neviděl. Kupodivu natočeno téměř s lehkostí filmů Buda Spencera a Terence Hilla. Chuck aka Indiana Jones, pronásleduje v mysteriózním hororově laděném dobrodružství (uf) samotného Prosatana. Bitek se tentokrát moc nedočkáme, ale pekelníka samozřejmě dokope a svět zachrání. 3,5* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních slušnějších B-filmů s Norrisem v hlavní roli? Asi už to tak bude. Chuck si tady s "Whoopi Goldberg" projdou jeruzalémské památky, utrousí něco málo trapných hlášek, opět (a znovu nepochopitelně) okouzlí děvečku Wilsonovou, nakopou satanova přisluhovače do koulí a jen tak mimochodem zachrání svět. Taková [Čakova] klasika :-) 45% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco lidé žijící v hříchu se bojí pekla, peklo se bojí…však vy víte koho… Ryšavý vládce vesmíru s šatníkem plným sak od Armaniho a jeho černošský parťák s mopem na hlavě (do půlky jsem si myslel, že je to Whoopi Goldberg) pasou po pidlovokém zplozenci Satana, aby zachránili svět od apokalypsy. Všem je asi jasné, kdo se vrátí dolů leštit páníčkovi vidle.. Ultimátní, sem tam trapným vtipem proložené béčko, při kterém se ukáže, že když máte správné jméno, lze skopat i síly pekelné. Nezapomeňte na potitulkovou scénu, kdy se k Chuckovi přijde pomodlit Zeď nářků.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Asi u každé akční hvězdy se v devadesátkách objevil alespoň jeden film, kdy není na vše sám a řeší přestřelky s hláškujícím parťákem. Počátek snový na tento žánr, fantasy počátek ze středověku s výborným vizuálem, vynikající záporák a vypadalo to, že je na co se těšit. Bohužel přišla přes hodinu velká nuda, ve které se nic neděje a pokusy o vtipkování mezi dvěma policisty absolutně nefungují, neboť kolega Norrise byl opravdu tragický. Celé bych to dokázal překousnout, ale ve filmu je minimum akčních scén, které se vešly asi do dvaceti minut a jsou úplně mimo. Docela by mě zajímalo, kdo tak dobrý námět ve studiu zazdil. Za démonického kouzelníka bodík navíc......4/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris potřetí v hororovém pokusu a opět špatně. Začátek s křižáckou výpravou dává tušit zábavné hororové béčko, jenže ve výsledku je to naprostá nuda. Christopher Neame s příšerným účesem je jako ďáblův vyslanec skvělý, ale vraždy nejsou ukázané, takže z hororového hlediska je to o ničem. Akční to taky není, protože kromě začátku a konce se tu nic neděje. Hudba je vykradená z Přichází Satan, parťák "hláškující černoch" je ztělesněné klišé 90. let a z Walkera zde přichází i Sheree J. Wilsonová, která je ale úplně zbytečná. Tuctové béčko. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama