Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

Idaho 

všechny recenze uživatele

36 %? Ale no tak! Chuck natočil hromadu prachšpatných filmů, ale tohle mezi ně rozhodně nepatří. Myslím, že se to s averzí vůči Norrisovi skutečně přehání. Jasně že v tom filmu „nehraje“, on nehraje v žádném z filmů, ale tohle má celkem solidní scénář, dokonce i jeho bráška se snad poprvé snažil režírovat. Protestní ****. (IMDB aritmetický průměr 55 %) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Už jako děcko jsem se u toho nudil. Mimochodem film byl parafrázován v MISTROVI KICKBOXU z následujícího roku. Špinavá dohoda s Arniemna podobné téma je výrazně zábavnější. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh o policajtovi, ktorý bol pred rokmi zdanlivo zabitý svojim skorumpovaným partnerom a teraz pracuje v utajení ako zabijak službách jednej mafie a okrem problémov s konkurenčnými klanmi si ho znovu nájde aj minulosť. Spracovanie nie je zlé, až tak moc film zaujať nedokáže, hlavne tempo je pomerne pomalé a Chuck Norris sa tu až príliš drží na uzde, ale zase tématika je aj tak zaujímavá, vzťahy medzi mafiami nie sú najhoršie podané a navyše poteší aj línia s trénovaním šikanovaného chlapca, ktorá síce nemá moc priestoru, ale k Norrisovi mi to sedí a pre film je to rozhodne plus. Akcie tu moc nie je a nie je zlá, ale skôr len priemerná. Aj to málo sa väčšinou venuje len rôznym mafiánskym vraždám, Norris tu má len dva kratšie súboje, v ktorých toho moc nepredvedie a nanešťastie ani moc nestrieľa, má tu len jednu väčšiu prestrelku. A práve táto záverečná akcia v skladisku je na celom filme najlepšia a z nej zaujme hlavne zaujímavé prestrelenie nôh. Herecké obsadenie je iba priemerné, Chuck Norris v hlavnej úlohe je samozrejme výborný, ale mimo neho tu už nikto výraznejšie nezaujme. Réžia a technická stránka sú len priemer. Hitman 3: Likvidátor je film, ktorý nemá žiadnu výraznejšiu slabinu a bez problémov sa naň dá pozerať, ale zároveň ani jeho klady nie sú moc výrazné a tak to vychádza len na dobrý film na jedno, možno dve pozretia. Objektívna kvalita filmu- 58%, film sa páči mne na 62%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm další neprávem podhodnocená pecka, ale co už všichni holt hejtujou Norrise, to víme... Já mu toho Hitmana likvidátora žral. Některý scény jako jeho vystoupení v Íránské restauraci nebo jak dát pěstí přes sklo, zlomit frajerovi nos a nerozbít sklo jsou dokonalý. Slizký Michael Parks jako záporák je výborný. Trochu zbytečná je tu jenom ta dojímavá linie o svobodný negerský matce a fakanovi kterým Norris pomáhá, ale zase je zdrojem moji oblíbený hlášky : Jako by sis chtěl uchcat do gatí, na to si hochu musíš dávat pozor! velkej pozor!75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Hitmanech je celkem solidní bordel. Možná by kluci z Moviezone mohli vydat nějaký speciál, ve kterém by dokázali vysvětlit, proč zrovna film s Chuckem Norrisem někoho napadlo pojmenovat Hitman 3. Film se překvapivě nese ve velmi temném duchu, což je pro Norrisovku hodně neobvyklé. Některé scény jsou téměř až hororové. Potěšila chuckova krátká výchova stylem otec/syn. Ano, přesně takový Chuck je, správňák každým coulem. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po filmu Zásah z pekla Norris opět překvapuje a opět s režií svého bratra, je to divné ale bavil jsem se, jen ten Norris je neustále neporazitelný. Akce je parádní a Norris učící dítě bojovat je k popukání, prostě parádní béčko se vším všudy. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parks vs Norris. Ničím vyjímečný, ale sem tam fajn. Přestřelka no konci byla dobrá ale nuda se taky našla. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě tragédie. Norris v tomto filmu image ala Van Damme v Živém terči představuje hrdinu, který s Hitmanem nemá nic společného. V utajení je infiltrován do mafie, kterou vraždí banda Arabů. Děj není tak tupý, i když je předem jasné, jak to celé bude probíhat. Nesmírně otravná a zbytečná část s malým klukem sráží film strašně moc, absolutně zde nezapadá. Je zde minimum akce s Norrisem a za celý film jsem se nedočkal jediné otočky nebo souboje. Po akční stránce velká mizérie......4/10 ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film na úrovni Seagaloviek spred desiatich rokov. Nezáživný príbeh, znudený hlavný hrdina, absolútne minimum akcie (zopár kratučkých prestreliek a Seagal, pardon Chuck sa bije dokopy tak 30 sekúnd). Nenapadá ma nič, čo by som pochválil. To že film nevyzerá úplne podfinancovane beriem za samozrejmosť. Výsledok je nudný akčniak s minimom akcie mizernej kvality. Chuck správne vycítil, že s takýmto prístupom môže uspieť maximálne tak v Texaskej TV. 1/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V roce 1992, kdy se film dostal do čech jsem u něj zcela jistě neusnul. To víte Zkrocená hora byla ještě daleko. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mam jen otazku. Kdo ze byl v tom filmu hitman? Za cely film totiz nebyl ani jediny poradny hit a to je i nabeckovej film poradna ostuda! ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Opravdu nudný film se slabým dějem. Minimálně akčních scén. Jediný klad byl prostřelení nohou brokovnicí. Jedna z věcí, kterou opravdu nechápu, proč je český název Hitman 3: Likvidátor, nejspíše aby to lépe znělo. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Je málo toho, nač se nedokážu dodívat, ale u tohohle jsem usnul jako malé dítko. Po všech stránkách otřesný film. Tohle jsem od Chucka opravdu nečekal. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Některé Chuckovy hlášky nemají chybu... "Kdo seš? Na tom nesejde. Tak teď chcípneš! Já se smrti nebojím. A ty? Mě chrání Alláh! No, tak to aspoň nebude bolet." ... "Čekals někoho jiného, co? Ne, jen instalatéra." ... :-) ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Norris má plno podobných filmů jako je tento. Slabší kousek, ale jak jsem toto dílko viděl před mnoha lety poprvé, hltal jsem ho. 45% ()

Reklama

Reklama