Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)
  • Natáčalo sa od 19. decembra 1990 do 2. marca 1991 v mestách Seattle (USA), Coquitlam a Vancouver (obe Kanada). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi písali film s tým, že hlavnú úlohu si zahrá Charles Bronson, no spoločnosť Cannon ju nakoniec ponúkla Chuckovi Norrisovi. (m.a.t.o.)
  • Príbeh o týraní, ktorý postava Garret (Chuck Norris) rozpráva je pravdivý. Chuck bol v detstve týraný svojím otcom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama