Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zeť bývalého kontrolora Evžena Humla Krbec je spokojen s tím, že se zbavil dědy, ale ještě se pokouší ze vzniklé situace neúspěšně získat pro Slávka volnou garsonku. Zatím se Dáša Fuchsová s Evženem i s Bohoušem sbližuje na jitrnicovém večírku, který pro oba pořádá. V její chalupě je právě na letním bytě jakási paní Míla z Prahy. Tajně sem jezdí její milenec, lékař dr. Motl. Bohouš ho během večírku objeví, ale považuje ho za zloděje. Na takové vesnici, jako je Třešňová, kde si lidí vidí doslova do talíře, je těžké něco utajit. Člověk si musí dávat velký pozor a vymýšlet možné a nemožné... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (13)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál ani ve třetím díle kvalitu nesnižuje ani o píď. Stále není nouze o řadu hlášek a vtipných scén. Stále více si užívám roli předsedy, kterou fenomenálně hraje pan Větrovec. Děj se také začíná více věnovat i dalším vedlejším postavám, ale díky perfektně vybraným hercům a kvalitnímu scénáři si i tento díl budete perfektně užívat. PS: Volání Bohdalové přes kamna je TOP. :D ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva neohrožení ochránci paní Fuchsové to s doktorem neměli vůbec lehké, přestože byli vyzbrojeni holemi, zatímco on jenom slovní jízlivostí. Ale nakonec se i nepříjemný doktor hodil. Pražák je na venkově totiž pořád Pražák (zvlášť když je to kontrolor), a tak není od věci využít nepřehlednou situaci při jedněch záletech a udělat z něho zachránce. Ale doufejme, že k vykonávání funkce zdravotníka pan domácí žádnou příležitost nedostane. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvode je nám prezentovaná vyspelosť socialistického zdravotníctva, popolník v čakárni zdravotného strediska, čaro doby predantivaxerskej a k hláškovaniu sa konečne poriadne dostane aj Hlinomaz Makovec. "Brambory, zelí, brambory, zelí." Páni Huml s Císařom sú zase vystavení stíhaciemu útoku single dámy Dáše Fuchsovej, oprava poistiek sa zvrhne v slovnú prestrelku s asertívnym doktorom na záletoch, ktorá sa končí spásou života dedinského motocyklistu. "Copak máme málo svobodnejch děvčat nebo málo vdov?!" Vyfarbuje sa taxikársky zaťko Vinklář a Huml nafasuje funkciu. Štyri pilinami plnené panny. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Bohouš (Josef Kemr) se chystá opravit pojistky a má k dispozici pouze drát. Porcelánová pojistka měla odporový drátek a ten když praskl, tak bylo třeba vyměnit pojistku. Český člověk si ale uměl pomoci tak, že vyměnil jen drátek u pojistky, což samozřejmě neslo svá rizika a bylo v rozporu s elektrikářkou vyhláškou. (sator)
  • Miluška (Mahulena Bočanová) byla zaskočena otázkou, kde že pracuje teta Jarka, kdy se jí snaží napovědět Dáša Fuchsová (Jiřina Bohdalová): „Když jsou to jitrnice, to bude masna,“ a tak Miluška odpoví „v masnici“. Scéna nebyla ve scénáři, vznikla spontánně. (sator)

Reklama

Reklama