Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už to vypadá, že oba starší pánové, kteří řízením osudu sdílejí v idylické vesničce společnou střechu nad hlavou, si na sebe zvykli a mohou vedle sebe docela dobře existovat. Ale všeho do času. Tentokrát je to žena, která vnese rozruch a téměř rozvrat do poklidného staromládeneckého soužití. Je to pohledná sousedka v nejlepším věku, plná života, kterou uvidíte v podání Jiřiny Bohdalové. Není divu, že rozjitří city obou mužů a probudí v nich touhy už napůl zapomenuté... (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

topi 

všechny recenze uživatele

Plivanec rozhořčeného Jiřího Sováka směrem k Josefu Kemrovi mě pokaždé dokonale rozesměje :D Tahle dvojka je fakt bezvadně obsazená, navíc zahraná takovým způsobem, že nelze najít slabší scénku. Bomba! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jde o nápadníky, nemá rozvedená žena v Třešňové zrovna moc bohatý výběr, a tak s radostí přivítá i zájem dvou postarších pánů, z nichž jeden v baráku všechno opraví a druhý si s elegancí pražského šviháka s rádiovkou dokáže vždy a všude zjednat pořádek. Zato oba pánové přistupují k této příležitosti s plným nasazením. Zato pražská rodina se nestačí divit, jak děda pookřál a jak umí žít. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já bejt císař tak nepiju nic jinýho!" Evžen a Bohouš sa posekajú pre ženskú, nadmerne utrácajú v konzume za nekaždodenné delikatesy (žampánský a želé), zabránia národohospodárskej škode v hydinárni pod správou rómskej menšiny a ukážu potomstvu, že ešte nepatria do starého železa. Asi najvtipnejšia scéna je chystanie sa na randevú. Štyri prošlý sušenky. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První větší rozepře mezi panem Humlem a panem Císařem vznikne klasický kvůli ženské. Naštěstí mají oba dost rozumu, ale i tak není opět nouze o perfektní scénky. Nesmírně oceňuji, že seriál si stále drží svoji úroveň a stále diváka drží v pozornosti a baví ho. ()

Reklama

Reklama