Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pátém příběhu se Michal (Lukáš Vaculík) konečně dočká a začne působit i jako jezdec. Přibližuje se tak více a více svému snu – jezdit Jasnou. Na statku probíhají přípravy na závěr sezóny, kterým je slavnostní Hubertova jízda. Liborova (Vladimír Dlouhý) láska k Ireně (Ivana Andrlová) prochází těžkou zkouškou. O Irenu se vážně uchází Lothar. V rozhodující chvíli půjčí Libor Lotharovi Jasnou, a ta utrpí při projížďce závažné zranění. Musí být převezena do nemocnice. Hovora (Petr Haničinec) je zdrcen, Liborův vztah ke koním je víc než prokazatelný… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milda Janýr (Ladislav Mrkvička) říká Michalovi "Já se měl šanci jako bejk, když jsem nastoupil do Chuchle, ustoupil jsem kamarádovi a pak už jsem jenom čekal jestli mi dají dobrého koně". Přesně to se stalo ve filmu, který byl natočen o rok dřív, jedná se o Dostih, kde Mrkvička hraje velmi podobnou roli žokeje Sochora, jako v tomto seriálu, tedy solitéra který má problém s alkoholem i lidmi. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím dílům hvězdička navíc. Přišlo mi, že děj více odsýpá, navíc pobavily Kemrovy hlášky ("Co je Walda v hudbě, to je bůček v jídle" nebo "Kupte si žlutej trikot"). ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad není třeba soudruhu šembero... Ten serial se neujal, ne proto ze by byl o tolik horsi nez jiny z te doby. Jen se tam neustale a porad nekdo hada, krici se tam a porad nekdo jen nekomu lze a druhej na nej za to krici. Skoda. ()

Reklama

Reklama