Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Klasický Chuck Norris, klasická kravina, pokud ji však berete jako komedii, máte šanci se párkrát za film zasmát (obzvlášť scéna na úplném začátku je vtipná). Ale regulérní akčňák??? Tak to to fakt není, jen další standartní mela s Chuckem (který si tady projistotu zahrál sám sebe) o vzestupu outsidera tentokráte s astmatem. No, ono to nemá cenu moc hodnotit, kdo tenhle styl filmu má rád nebo má rád Chucka, ten asi nemá co řešit, ale já nemám ráda ani Chucka a ani tenhle film mě nezaujal a co víc ani mě moc nepobavil, což je atribut, který by odechovka měla splňovat především. Tenhle film si ze sebe bohužel legraci udělat neumí, kdyby se totiž nebral tak vážně (hlavně v poslední půlhodině filmu) a nebyl tolik klišovitý, mohlo to být o dost lepší. Ale kdyby je kdyby, takhle hodně vlažných 35%. ()

offlineman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, byl to film mýho dětství, proto 5*!!!! Snad životní role Maka, který tu zastiňuje jak Jonathana Brandise, tak i Chucka, navíc vyšperkovaná dokonale padnoucím hlasem Michala Pavlaty! Nevím, zda dialogy jsou přesně přeloženy, ale nad některými frázemi, jako třeba o ovládání snů nebo tancujících želvách je člověk nucen popřemýšlet! Chuck v tomto směru nezůstane pozadu a blýskne se větou o tom, že sny se vždycky splní, když pro to člověk něco udělá! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Chucka mám rád, ale tohle mě ani za starých časů moc nebavilo a když jsem si to nedávno náhodou pustil, tak se ten dojem nijak nezměnil. Dokonce mi to místy přišlo tak infantilní a stupidní, že jsem uvažoval, že i půjdu s původním hodnocením ještě dolů, ale nakonec jsem ho nechal i díky spektakulárnímu zážitku z původního dabingu od Intersonicu, protože to je něco tak geniálně zfušovaného, že vás to zaručeně dostane. Aspon já z toho šel do kolen. Prupovídky toho blbečka ve final fightu s Chuckem to je fakt něco. Já tě zabijuuuu!!!25% ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Pekný film motivujúci hlavne deti k aktivite. Je dobré, že ľudia ako Chuck Norris alebo Jackie Chan nemyslia len na svoju kariéru a snažia sa pozitívne vplývať na mladú generáciu. Najlepší bol koniec: Barry: To bol vždy môj sen. Chuck: Sny sa vždy stanú skutočnosťou Barry, len pre to treba niečo spraviť. ()

donnie22 

všechny recenze uživatele

Klasický karate film pre mladež a pre fanušikov Chucka Norrisa.Majster kickboxu je film ktorý ma myšlienku s poslaním.Má dobrý pribeh o outsiderovi Barrym.Ktorý rád sniva o svojom oblubenom akčnom hrdinovi Chuckovi Norrisovi.Natočené je to dobré Aaron Norris ma prekvapil.Aj hudba Alana Silvestriho sa podarila.Dokonca sa mi tento film viac pačil ako napr.Karate Tiger.Film som videl s dabingom jojky naštaštie Chucka daboval Peter Rúfus a to je velké plus.Určite si ho pozriem ešte.Takže 4 poctivé hviezdy za dobrý dej humor akciu a Chucka Norrisa. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama