Reklama

Reklama

Policejní odznak - Série 3

(série)
USA, 2004, 15 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Kamera:

Rohn Schmidt

Hrají:

Michael Chiklis, Catherine Dent, Walton Goggins, Michael Jace, Kenny Johnson, Jay Karnes, Benito Martinez, CCH Pounder, Sticky Fingaz, Brian White (více)
(další profese)

Epizody(15)

Recenze (3)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak kolega geklon pode mnou perfektně strhnul, čím tahle třetí série disponuje, tak se mi hůř bude mluvit o něčem, aniž bych vyzradil spoilery. Ale to čím, si prochází hlavní postavy, sakra. Myslím si, že i Banshee mi o proti Shield přijde už lehce pohádkové, protože tady to všechno vypadá až...kurevsky autenticky, dokumentárně a nekompromisně syrově. Tady člověk cítí tu váhu toho materiálu a umím si představit, že by to takhle i v realitě mohlo vypadat. Shawn Ryan je absolutní génius a z Ronnieho se stává pomalu moje nejoblíbenější postava spolu s Dutchem. Perfektně vyhrocený závěr. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chiklis nastavuje laťku pro badasse až za Orbit. I vedlejší postavy jsou čím dál tím lepší. Případy jsou čím dál tím víc na blití. Dětský porno, sériiový znasilnění seniorek, linč mladého afroamerického pouličního umělce, spousta gangů. Fetu, bouchaček a neustálý problémy s prachama z mobilní banky. Bang, bang. Tady se prostě neslevuje. Ten závěr je totálně vyhrocenej. Totálně brutálně vyhrocenej. Andre 3000 jako prodavač co kropí kurvy a dílery cracku, je jen třešinka na dortu plný skvělých epizodních rolí. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Tavon dostáva viac priestoru ako v minulej sérii a zoznamujeme sa s Decoy Squad a Canine Unit. Nadriadení sa trochu pomenia a dočkáme sa väčšej spolupráce medzi jednotlivými tímami. Oddelenie vrážd má opäť zaujímavé prípady a Dutch sa necháva priveľmi pohltiť prácou, až je to nezdravé. Money train money sa stávajú neznesiteľnou príťažou, čo sa týka aj strachu z odhalenia políciou, ale hlavne z odhalenia Arméncov. Vicov súkromný život sa trochu opakoval, preto tvorcovia dali priestor aj Shaneovi, čo vyšlo ako výborná voľba a niektoré scény z jeho súkromného života sú veľmi kultové. Opäť neskutočná séria nálože násilia, akcie, hlášok a hlavne cennej, výbornej drámy všetkých hlavných postáv policajnej stanice, ktorá nadosmrti poznačila ich vzťahy. Čo sa týka epizód, prvýkrát ma v tomto seriáli prekvapila epizóda, ktorá nedrží perfektné áčkové tempo s ostatnými a dal som jej len slabých 80%, je to epizóda unaveného tempa E12 Riceburner. ()

Galerie (110)

Reklama

Reklama