Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Radek99 

všechny recenze uživatele

První půle ještě ujde, celkem umně budované napětí, ale pak překombinované tak, že jsem jen kroutil hlavou...je pěkný něco vystavět na efekt, ale divák taky musí mít pocit, že by se to doopravdy takhle mohlo stát...alespoň vzdáleně... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já se nedivím, že ten policajt spal na gauči. Ta jeho manželka (Helen Hunt) byla strašná šereda, jakoby měla ksicht propadlý dovnitř a k tomu žádná prsa. Vždycky, když se objevila v obraze, měl jsem husí kůži... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekde sa tento film pokladá za horor, čo je omyl, tu sa jedná o zaujímavý kriminálny thriller. V mestečku miznú deti a detektívovi s rodinnými problémami sa začnú v dome diať podivné veci (ale žiadny duch ani paranormálne sily za to našťastie nenesú zodpovednosť). Rozbeh je trochu pomalý a spočiatku sa to ťahá, no keď sa postupom času začnú odkrývať karty, odrazu film začne baviť, všetko do seba začne zapadať a príde aj na nejaké prekvapenia. Ku koncu je to už celkom napínavá jazda. Znepokojivá hudba potešila (horšie sa už pozeralo na škaredú Huntovú). Ušlo to, ale čakal som viac. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Snaživý malý Thriller, který na první pohled působí nezáživně, ale od druhé půlky je to slušná zvratovitá a napínavá jízda. Ve městě mizí děti a v detektivově rodině se v baráku začínají dít podivné věci a duchové to naštěstí nejsou. Od druhé půlky film tasí jedno překvapení za druhým a překvapivě to hezky zapadá i funguje. Nečekal jsem téměř nic a dostal slušnou neurážející jednohubku. 7/10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuji všem hororovým fanatikům. Vážně, nekecám. Až uvidíte zfušovaný ksicht Helen Hunt, tak se strachy poserete. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Subtilní thriller s velkým nápadem. Od proklouznutí pod garážovými dveřmi si říkáte, že už nemusíte nic vidět, protože všechno víte, nicméně Randall má v rukávu ještě několik zajímavých překvapení (např. PEZ zásobník na úrovni Kobayashiho porcelánu). A Helen Hunt? O její obličej se zjevně nestaral plastický chirurg, ale nezkušený učeň, který natahuje telecí kůži na tympány. Čím detailnější byl na ni záběr, tím víc jsem nabýval dojmu, že vidím Oldmanova chovatele čuníků z Hannibala. Fujtajxl! Pokud ovšem její obsazení mělo diváka přivést na falešnou hororovou stopu, byl to mistrovský tah.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Mozna nadhodnoceno, ale ne moc. Tenhle film ma vsechno, co si muzete prat. Napeti, extremne znepokojivou hudbu (da vzpomenout na Sinister), ale hlavne pribeh, ktery ubíhá v ne az zas tak proflaklych kolejích a fakt udrží pozornost az do super vygradovanyho konce. Proto se lehce odpustí par much, jako například dost nesympaticky herci, kdy nakonec nejvetsi sympos je ten vysinutec, pak ta prostředni vysvětlovaci vložka mohla byt kratší (vic pracovat s tim, co si divák domysli), a nemuzu nezmínit nejdesivejsi rekvizitu - tvar Helen Hunt. Jako ze ji mam rada jako herečku, tak me tady pohled na ni fakt děsil, co to sakra bylo - jestli stari, tak to teda potes. Komu se líbily filmy jako napr. Darek s Batemanem, The Invitation nebo prvni dve epizody Outsidera, ten bude patrně vrnet blahem. Ale Helen by uz fakt mela presedlat na hraní babiček nebo mumii. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

"I see you" je vlastně milým thrillerovým překvapením. Samotný film se dá rozdělit do tří žánrově naprosto odlišných pasáží, z nichž nejslabší je ta prostřední. Místy už se docela táhne, což zapříčinil fakt, že se snaží všechno až zbytečně detailně vysvětlit. Tady už má člověk dát 3 hvězdy, ale ono se to naštěstí zase rozjede. Několik překvapivých twistů příběh otočí zase úplně jinam a překvapivě se drží i logiky. Pár menších náhod tu je, ale nejedná se o nic zásadního. Ale dále o tom už asi nebudu mluvit. Pokud máte chuť na atmosférickou jednohubku s výbornou hudbou, pusťte se do toho. S potenciálem se totiž tvůrci vypořádali moc dobře. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malém městečku se kdysi ztratilo 6 chlapců, kteří byli následně nalezeni mrtví. U každého z nich se objevil zelený nůž, vrahova značka. Po letech se zdá, že se vrah vrátil, jenže ten sedí ve vězení. Někdo jej tedy zřejmě napodobuje, jelikož na místě, kde zmizel v pořadí druhý chlapec, se nalezl zelený nůž. Rodina hlavního detektiva prochází krizí a navíc to vypadá, že v jeho domě straší. V momentě, kdy napětí vrcholí, se příběh zastaví, vrátí a divák ho sleduje z pohledu jiných postav. Bohužel s tím postupně budovaná atmosféra ustrne a napětí se zvolna vytrácí. A já se přiznám, že mě film přestával bavit. Nakonec se ale ukáže, že druhá část tak nudná, jak se zdálo, nebude. Mrtvých přibývá a vrah nakonec možná vyhraje. Výbornou kameru doplňuje výtečná temná hudba - elektronický industriál. Závěr mne potěšil, proto se mé hodnocení zvedlo na....3,5*. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná feelem Outsider-like Kingovina obrácená naruby. Šikovnej a napínavě stavěnej scénář, parádní kamera a fantastická dunící hudba (a Judah). Závěr mi ani kupodivu překombinovanej nepřišel, naopak to hezky zapadlo. Překvapení. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Obsazení je sice nevalné a těch zvratů je tam nějak moc a celkově tam asi není nic, co by člověk neviděl stokrát jinde, ale pohromadě to prostě funguje a udrží pozornost až do konce. Btw. u Helen Hunt jsem se zhrozil, jak se v obličeji změnila a vůbec bych ji nepoznal. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve znamení neslyšně kuňkajících podomních "žabiček". Došlo sice k porušení nepsaného estetického pravidla prostřednictvím herečky Helen Hunt, na níž byla spáchána pomsta plastického chirurga, ovšem jednotlivé fáze, které film absolvoval, jsou zdatně vymyšlené a je radost pohledět, jak se postupně slijí v jeden soudržný celek, ze kterého se nesluší příliš prozrazovat. Uvítal bych však, kdyby se ještě odbourala roztahanost. Film nakousává choulostivé téma homosexuální pedofilie, zabloudíme tedy do dávné minulosti, kde je dvěma naivním chlapcům nabízen pamlsek, kterému neodolají, v současnosti už je ovšem k jejich únosům zvolen "sofistikovanější" způsob. Filmem se prolínají dvě linie - v domě zazobané tříčlenné rodiny se dějí podivné věci, režisér dokonce za tímto účelem buduje mysteriozní atmosféru, ale každý odtuší, jak to eskaluje, druhá linie sleduje kriminální pátrání po zmizelém chlapci. A hlavní předností je, že delší dobu se daří vyvolat dojem, že obě linie spolu pramálo souvisejí. Když už je těch záhad tak akorát, pustí se film do svých objasňovacích veletočů a na scénu vstupují další dvě (dosud tajemné) postavy, které dost zamotají s dějem, čeká se ještě na odhalení pedofila a zajímavá hra s nepředvídatelností postupně nabírá na vyvrcholení. Herecké obsazení čítá povědomá herecká jména. O žádné z postav se nedá přímo prohlásit, že je tou hlavní, dokonce i Helen Hunt (scénářem přisouzenou nevěru jsem jí při jejím nevábném vzhledu nevěřil) se nadlouho vytratí ze scény, takže Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague nebo Libe Barer, kteří nastoupí po ní, si nemohou stěžovat, že by jim byl upřen herecký prostor. Režisér Adam Randall a scenárista Devon Graye přinesli osvěžující systematický vítr do stereotypního bujení v oblasti thrillerů s hororovým nádechem, takže o překvapivé postupy není nouze a celkově to má decentně inteligentní tendence. 8/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak budem na Vianoce štedrejší a prihodím tu jednu hviezdu. Thriller zostavený z dvoch rôznych polovíc, kedy sa opäť vraciame úplne na začiatok a začíname sledovať udalosti inou perspektívou. To je prvý zvrat. Ten ďalší nasleduje po ďalšej cca polhodinke a na záver nás čaká jeden otáznik, na ktorý si musíte odpovedať sami, ale možno to bolo v skutočnosti jednoznačné. Nedá mi tiež neposťažovať sa na plastického chirurga Helen Hunt. Kedysi sympatická herečka s príjemným vzhľadom, rozumej nikdy nie krásavica, ale s charizmou, sa už na seba ani nepodobá a ak by nebolo v titulkoch jej meno, ani by vás možno nenapadlo, že vo filme účinkuje. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

68% ? Za co jako? Že to je od půlky tý divný nudy (kterou zachraňuje jen dobrá hudba a celkem obstojný výkon herců) ze dvou perspektiv? Oh jak strašně strhující! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiletý chlapec zmizí...Je to kriminální thriller okořeněný hororem a prvky noir. Je tu atmosféra a napětí jak přejíždí pomalá kamera.K tomu skvělý zvuk. Je to plné zákrutů, strašidelné až noční můra.Na začátku pro mě bylo nemožné předvídat jak to skončí, kvúli únavné první části. Vypadalo to až amatérská , ale pak se to vyvine v zručně řemeslnou pohádku o supernadpřirozených schopnostech. ()

Reklama

Reklama