Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

  • USA The In-Laws (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva nastávající tchánové Steve Tobias (Michael Douglas) a Jerry Peyser (Albert Brooks) se poprvé setkávají na předsvatební oslavě svých ratolestí. Dr. Jerry Peyser má každou činnost naplánovanou tak, aby ze svého života vyloučil stres. Naproti tomu odvážný Steve Tobias pracuje jako agent CIA a jeho denní náplní je vyhýbání se kulkám, kradení tryskáčů a vyjednávání s mezinárodními pašeráky drog. Jeho životní styl příliš neprospívá vztahům s rodinnými příslušníky, ex-manželkou Judy (Candice Bergen) a synem -ženichem Markem (Ryan Reynolds). A nyní narušuje i přípravy na svatbu. Jerrymu začíná být jasné, že pečlivě naplánovaná svatba jeho dcery Melissy (Lindsay Sloane) je ohrožena. Čím více se Jerry zaplétá se Stevem, tím více nabývá na doslovnosti fráze dokud nás smrt nerozdělí. A než Jerry stačí svatbu zrušit, ocitají se jejich děti v nebezpečí a Jerry spolu se Stevem na dobrodružné cestě. Steve stojí před nejtěžším úkolem svého života. Musí zachránit svět a zároveň oženit syna.

Pod režijním vedením Andrewa Fleminga (Švédská trojka, Čarodějky) vznikla svižná akční komedie, ve které nechybí vtip ani napětí. Snímku vévodí hvězdné herecké obsazení v čele s Michaelem Douglasem (Základní instinkt, Traffic: Nadvláda gangů) a Albertem Brooksem (Cena za něžnost, Zakázané ovoce). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dokonalá partie brutálně nesourodé dvojice. prakticky díky té až přílišné extrémnosti obou je každá situace kdy jsou na obrazovce spolu (píšu na obrazovce - viděno poprvé v TV) zábavná a vtipná. Samozřejmě je potřeba nebrat vše zcela vážně, ale to přece u komedií není vůbec na škodu. Berte to tedy jako komedii s nadsázkou nebo tak trochu parodii na drsné agenty CIA co není až příliš přitažená za vlasy.. Tlustá kobra... jen si vzpomenu a musím se usmívat :) ()

GilbertL 

všechny recenze uživatele

Výborný suchý Douglas, kterého skvěle doplňuje uťáplý a výšky nesnášející Brooks v maximálně pohodové komedii. Na hercích je vidět, že si svoje role užívají a tím jen přispívají k příjemnému dojmu, kterým na mne film působil. Nejde o žádný zázrak, ale na nedělní večer ideální podívaná, která mi fakt zvedla náladu. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Docela sranda :) .. Sice nic převratného (nesourodá dvojice), ale pokud přistoupíte na hru, kterou s vámi tvůrci rozjedou (pořádná nadsázka), pak se příjemně pobavíte. Michael Douglas se evidentně vyřádil, Albert Brooks byl jako vždy milý, ale nemůžu si pomoct, nejlepší byl David Suchet. V téhle poloze jsem ho fakt nečekal :) ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Dokud nás smrt nerozdělí aneb co se stane, když pár hodin před svatbou jeden budoucí tchán zjistí, že druhý tchán je agent CIA? Slušně odvedené hollywoodské komediální řemeslo. Což je vlastně docela příjemná věc. Co jsem si opravdu řádně užil, je skvělý soundtrack, který je plný odkazů od melodií z francouzského Muže a ženy až po Butche a Cassidyho a Sundance Kida... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela slušně zvládnutá komedie, která nesází na nějaké originální nápady (vždyť je to ostatně remake), ale na dobré odvedení klasických žánrových ingrediencí. Kromě báječné dvojice Douglas - Brooks mě nejvíce zaujal přihřátý padouch Davida Sucheta. Úvod s použitím McCartneyho písničky Live and Let Die myslím dává jasně znát, z čeho si tvůrci utahují. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)
  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama