Reklama

Reklama

Dawsonův svět

(seriál)
  • USA Dawson's Creek (více)
USA, (1998–2003), 93 h 9 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Režie:

Joshua Jackson, Bethany Rooney, David Semel, Lou Antonio, Dennie Gordon (více)

Hrají:

James van der Beek, Katie Holmes, Michelle Williams, Joshua Jackson, Kerr Smith, Meredith Monroe, Busy Philipps, Mary Beth Peil, Monica Keena (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(128)

Obsahy(1)

Kamarádi Joey Potterová a Dawson Lerry se znají od sedmi let a jako každý sobotní večer se u Dawsona dívají na filmy. Joey žije se svou sestrou a jejím přítelem v malém domku, v zátoce kousek od Dawsona. Její matka umřela na rakovinu a její otec sedí ve vězení za držení narkotik. Dawson, Joey a Pacey Witter, Dawsonův nejlepší kamarád, natáčejí Dawsonův první film, se kterým chce jet brzy na filmový festival amatérských filmů. Pacey, který v něm hraje nestvůru, a Joey, která hraje hlavní hrdinku, se začnou hádat. Jejich hádku ale přeruší přijíždějící taxík, ze kterého vystoupí mladá blondýnka Jen Lindlyová. Je to vnučka Dawsonových sousedů, která přijela, aby pomohla své babičce starat se o nemocného dědu. Jen, stejně jako ostatní, druhý den nastupuje do druhého ročníku místní střední školy (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Sarkastic k tomuto seriálu (1)

Dawsonův svět (1998) 

Tak v tomhle případě musím souhlasit s uživatelkou KevSpa, pro mě je to také nejlepší teenagerovský seriál. Ač mi dříve také nic neříkal, časem jsem tam našel docela zajímavé témata a ne tak okatou umělost (ostatně už v samotném případě Dawsona vidíme, že v filmovém průmyslu není tak snadné prorazit a začíná od nuly). Navíc krásná píseň od Pauly Cole - I Don't Want To Wait. ()

Související novinky

A bude komiksové světlo!

A bude komiksové světlo!

01.11.2007

Konkrétní zdroje? Blesk a Zelená lucerna. A pozor, teď nemluvíme o chystané Justice League of America, jejíž členy jsou i Flash a Green Lantern. Strategie studia Warner Bros. je vskutku podivná.… (více)

Reklama

Reklama