Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lorelai Gilmorová vychovává svou dceru Rory naprosto sama a zároveň řídí hotýlek. Její dcera chodí na střední školu. První díl popisuje každodenní starosti a problémy, s nimiž se tak trochu zvláštní Lorelai vyrovnává. (TV Nova)

Recenze (5)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gilmore Girls som mala kedysi veľmi rada, ale myslím si, že som nevidela všetky série. Rozhodla som sa teda teraz po rokoch si ho znovu pozrieť🙂 teraz už z inej perspektívy. Vtedy som bola vekovo bližšie k Rory, teraz už k Lorelai a mám už tiež deti, takže toto bude taký môj nový pohľad na Gilmore Girls. Úvodná znelka "Where You Lead" by Carole King je jedna z najlepších👍. Lorelai: "She can finally go to Harvard like she always wanted and get the education I never got and get to do all the things I never got to do and I can resent her for it and we can finally have a normal mother-daughter relationship". ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkouším seriál v originále, říkala jsem si, že třeba konečně pochopím, o co tam vlastně jde, a proč se těší takové popularitě, ale ukazuje se, že to s českým dabingem není asi o tolik horší. Nesympatická šprtka Rory. Humor pro mě naprosto nefunkční. Je to vlastně vůbec humor? Jedna hvězdička za hádku u matky. Když tvůrci vsadili na tohle monstrum, udělali dobře. Z postavy Emily můžou hodně dlouho těžit. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál všech dob. Začínám ho od začátku už minimálně po osmé a s každým zhlédnutím je to lepší a lepší. Tenhle humor se zkrátka nikdy neomrzí. 10/10 ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

režie 5 scénař 4 herci 5 výprava 4 vynikající sociologická sonda do americké konzumní společnosti, náznaky krize komunitní společnosti v malém městě, přemrštěnému liberalismu, krize rodiny, počátek globalismu pronikající i do amerických maloměst, ()

Reklama

Reklama