Farewell, My Pet
Jamie BabbitScénář:
Amy Sherman-Palladino, Jennie Snyder UrmanKamera:
John C. Flinn IIIHudba:
Leslie Ann PhillipsHrají:
Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Liza Weil, Sean Gunn, Matt Czuchry, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Todd Lowe, David Sutcliffe, Cameron Bender, Tim SnayProducenti:
Helen PaiStřih:
Darryl BatesScénografie:
Jim Mees (set dekoratér)Kostýmy:
Brenda MabenObsah
Michelovi zemřel jeden z jeho milovaných psů, Chin Chin. Lorelai a Sookie mu pomohou uspořádat důstojný pohřeb, jehož hudební část zajistí Zach se svou kytarou. Christopher přichází do Vážky za Lorelai, aby se omluvil. Hned ale vzplane hádka, jen co padne Lukovo jméno. Chris se Lorelai přizná, že se s Lukem nedávno popral. Zdá se mu, že jejich manželství nelze zachránit. Lorelai ho přesvědčuje o opaku. Pak si promluví se Sookie, zdá se jí, že jedinou možností je vymazat Luka ze svého života. Během rozhovoru si ale přizná pravdu, a když se setká večer doma s Christopherem, řeknou si, teď už bez hněvu, že je opravdu konec.(TV Nova)
- Lorelai sa snaží udržať vzťah s Christopherom, ale uvedomí si, že vždy bude mať rada Luka a so svojím manželom sa rozíde. Michelovi umrie jeden z jeho dvoch psov čau-čau a Lorelai so Sookie mu pomôžu prichystať pohreb U Vážky. Rory si uvedomuje, ako veľmi má rada Logana a cíti sa previnilo, že sa jej páčil iný muž.(TV Doma)
žádní fanoušci
![]() |
13.02.2007 CW Television Network |
---|
Komentáře uživatelů k epizodě (0)
K epizodě nejsou zatím žádné komentáře.