Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata - Série 3

(série)
Drama / Rodinný / Komedie
USA, (2002–2003), 16 h 6 min (Minutáž: 42–45 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Liza Weil, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia, Sean Gunn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Rory se chystá na univerzitu a nemůže se rozhodnout mezi dvěma kluky. Lane se zamiluje, Lorelai potkává nového muže a budoucnost hotelu visí na vlásku. (Netflix)

Recenze (3)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokud jde o Jesseho a Rory drží se to v duchu předchozí série, je to přesně, co mě baví... Ale pak začnou zase klasické televizní "gilmorky" zadušené nepříliš atraktivním děním okolo vlastního hotelu.. 75% ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rory to zkusí s tajemným drsňákem Jessem, rozervancem jak z románu od Jacka Kerouaca. V něčem se k sobě hodí, ale na rozdíl od Rory je jeho život příliš v rozkladu a nedokáže si ho dát dohromady. To Rory má podporu svých bohatých prarodičů a milující maminky, takže se připravuje na to, na jakou vysokou školu půjde. Z Roryných "chlapců" se taky na chvíli vrátí Dean, u kterýho je fajn, že se už trochu otrkal, a tak když dojde k jeho střetu s Jessem, už není v podřízené pozici, ale dokáže mu pěkně zatopit. Jednou z nejlepších epizod je pak maraton v tancování, který parafrázuje film Koně se také střílejí. V této epizodě dojde na nějaké to drama, ale zároveň je tu i bohatě postaráno o komedii skvělým bláznem Kirkem. Gilmorky jsou stále především vtipné a pohodové, ale někdy dokáží být i vážné, až trpké. (7/10) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Anglický název epizody They Shoot Gilmores, Don't They? odkazuje na sociálně kritický film They Shoot Horses, Don't They? (1969) a celý taneční maraton je inspirovaný tímto filmem. (Céčko)
  • V epizodě se Lorelai (Lauren Graham) baví se svou matkou Emily (Kelly Bishop) o služebné Leilani, která je z Honolulu. V Honolulu se narodila i představitelka Lorelai. (MakiMaki)
  • V jedné scéně říká Jess (Milo Ventimiglia) Roryině (Alexis Bledel) babičce, že je masožravec. Ve skutečnosti je však Milo Ventimiglia celý život vegetarián. (apps)

Reklama

Reklama