Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata - Série 4

(série)
Drama / Rodinný / Komedie
USA, (2003–2004), 17 h 28 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Scott Patterson, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Liza Weil, Sean Gunn, Kelly Bishop, Edward Herrmann (více)
(další profese)

Epizody(22)

Rory nastupuje do prváku na univerzitě a Dean začíná nový život. Lorelai rozjíždí podnikatelský projekt a Luke nachází ženu svých snů. (Netflix)

Recenze (2)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lorelai má nového boyfrienda a je to trochu úlet. Je hodně užvaněný (podobně jako mnoho dalších postav v seriálu) a představuje tehdejší představu bohatého manažírka, což působí dnes nechtěně komicky. Bydlí v šedém chladném bytě, kde má obří kolekci DVD a zajížděči televizi, a baví se japonsky se svými důležitými zahraničními partnery. Tento chlápek mi nebyl kdovíjak sympatický, ale čeká ho docela drsný osud, který jsem mu rozhodně nepřál. Zaplete se mezi staré Gilmory a jejich bohaté přátele, kteří jsou důležití ve světě obchodu a taky dokážou být nemilosrdnými manipulátory. Jedna z věcí, ve kterých je tenhle seriál překvapivě realistický, je Lorelaiin komplikovaný vztah k rodičům. Ona se sice nechala jako mladá zbouchnout a vykašlala se na vejšku, ale její rodiče jí to dávají často příliš krutě sežrat. Když dojde mezi nimi k nějakému většími konfliktu, vždy to musí být Lorelai, která nakonec udělá první krok k usmíření, protože staří Gilmorové jsou příliš hrdí a tvrdohlaví. Na druhou stranu jejich vztah s vnučkou Rory je v podstatě bezproblémový, a to i díky Lorelai, která zde ukazuje svou dobrosrdečnost tím, že svou dceru Rory do svých problémů s rodiči nezatahuje. V každém případě miloučká Rory je teď první rok na vejšce a docela vtipně naráží na to, že už není ten miláček města, ale stává se spíše outsiderem. Na konci čtvrté řady nastanou nějaké dramatické okolnosti, některé smutnější, některé i nakonec šťastnější, a vyvrcholí to (ehm) ztrátou Roryina věnečku za, opět, docela dramatických okolností, na které asi nikdo, kdo tenhle seriál viděl, nezapomene. Pořád velmi milé, místy vtipné a rozhodně zajímavé. Některé dějové linky z této série mě příliš nezaujaly, ale pořád si seriál drží vysokou laťku a poslední díly slibují velice kvalitní podívanou. (7/10) ()

Reklama

Galerie (43)

Reklama

Reklama