Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata - Série 4

(série)
Drama / Rodinný / Komedie
USA, (2003–2004), 17 h 28 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Scott Patterson, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Liza Weil, Sean Gunn, Kelly Bishop, Edward Herrmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Rory nastupuje do prváku na univerzitě a Dean začíná nový život. Lorelai rozjíždí podnikatelský projekt a Luke nachází ženu svých snů. (Netflix)

Recenze (2)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lorelai má nového boyfrienda a je to trochu úlet. Je hodně užvaněný (podobně jako mnoho dalších postav v seriálu) a představuje tehdejší představu bohatého manažírka, což působí dnes nechtěně komicky. Bydlí v šedém chladném bytě, kde má obří kolekci DVD a zajížděči televizi, a baví se japonsky se svými důležitými zahraničními partnery. Tento chlápek mi nebyl kdovíjak sympatický, ale čeká ho docela drsný osud, který jsem mu rozhodně nepřál. Zaplete se mezi staré Gilmory a jejich bohaté přátele, kteří jsou důležití ve světě obchodu a taky dokážou být nemilosrdnými manipulátory. Jedna z věcí, ve kterých je tenhle seriál překvapivě realistický, je Lorelaiin komplikovaný vztah k rodičům. Ona se sice nechala jako mladá zbouchnout a vykašlala se na vejšku, ale její rodiče jí to dávají často příliš krutě sežrat. Když dojde mezi nimi k nějakému většími konfliktu, vždy to musí být Lorelai, která nakonec udělá první krok k usmíření, protože staří Gilmorové jsou příliš hrdí a tvrdohlaví. Na druhou stranu jejich vztah s vnučkou Rory je v podstatě bezproblémový, a to i díky Lorelai, která zde ukazuje svou dobrosrdečnost tím, že svou dceru Rory do svých problémů s rodiči nezatahuje. V každém případě miloučká Rory je teď první rok na vejšce a docela vtipně naráží na to, že už není ten miláček města, ale stává se spíše outsiderem. Na konci čtvrté řady nastanou nějaké dramatické okolnosti, některé smutnější, některé i nakonec šťastnější, a vyvrcholí to (ehm) ztrátou Roryina věnečku za, opět, docela dramatických okolností, na které asi nikdo, kdo tenhle seriál viděl, nezapomene. Pořád velmi milé, místy vtipné a rozhodně zajímavé. Některé dějové linky z této série mě příliš nezaujaly, ale pořád si seriál drží vysokou laťku a poslední díly slibují velice kvalitní podívanou. (7/10) ()

Reklama

Galerie (43)

Reklama

Reklama