Reklama

Reklama

Epizody(43)

Obsahy(1)

Když je zničena Komnata moci, bývalí Turbo Strážci vesmíru T.J., Cassie, Carlos a Ashley hledají Zordona, kterého unesl Dark Specter. (Netflix)

Recenze (21)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hrozné. Už se jen těším až tam příjde Lucie a vytasí na ty trapné formelíny Ferdu a Ferdu. To by byl teprve ten správnej match. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

Stíba odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych dal alespoň půlhvězdu za nostalgický pocit z dětství ale tady to opravdu nejde... díky bohu, že jsem z toho vyrostl... ()

lift666 

všechny recenze uživatele

Já nevím,jestli to je to,co myslím,že je,ale dejme tomu,že to jsou strážci vesmíru,který dávali na nově."Morfujeme..." a takový blbosti.Dnes bych tomu dal 2* za snahu a (na tu dobu) mírně nadprůměrné efekty.Ovšem tenkrát jsem to hrozně žral a pořád mám ten nádech v sobě.Kdybych to viděl třeba znova,okamžitě bych letěl změnit rozhodnutí a dal třeba odpad!.Ale já to neviděl,naposled jsem to viděl,když se mi to moc líbilo...takže pro mě je to jasné ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je asi zbytočné sa nejako opakovať, ale Power Rangers idú stále v rovnakých šľapajách. Síce premiestnený do vesmíru, ale s podobne hlúpymi dejovými zvratmi a správaním hlavných postáv, ako tomu bolo doteraz. A trikovo je to hádam ešte kapánek horšie. 20 % ()

Reklama

Reklama