Reklama

Reklama

Power Rangers Lightspeed Rescue

(seriál)

Epizody(40)

Obsahy(1)

Když démoni vylézají z hrobů pod Mariner Bay, vládní organizace jménem Lightspeed najme pět občanů na obranu města. (Netflix)

Recenze (12)

filip289 

všechny recenze uživatele

Twitch Marathon 2017 Okrem parádneho intro songu, sympatickej Kelsey a častých celkom vtipných Chuck Norris momentoch s červeným rangerom ( ktorý vyzeral asi tak na 30 rokov) celé zle. Train Zordi boli fakt oničom a (síce sexy) Vepra s Pink Rangerkou si to neustále "rozdávali" v súboji o čo najtragickejší herecký výkon. Hlavne Pink Rangerka často vyzerala akokeby mala na kamere prilepený papier s textom jej postavy. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

Reklama

cinemag 

všechny recenze uživatele

Strážci Vesmírů jsou tentokrát hasiči a mají podmořskou základnu. Konceptem se to příliš vzdálilo původní myšlence. Kostýmy, helmy a herci jsou slabí oproti původním. Interiéry podmořské základny jsou zajímavé, ale nějak mi tam chybí Zordon a Alfa 5. Za zmínku stojí znělka, jež je docela chytlavá. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama