Reklama

Reklama

Power Rangers Lightspeed Rescue

(seriál)

Epizody(40)

Obsahy(1)

Když démoni vylézají z hrobů pod Mariner Bay, vládní organizace jménem Lightspeed najme pět občanů na obranu města. (Netflix)

Recenze (12)

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Strážci Vesmírů jsou tentokrát hasiči a mají podmořskou základnu. Konceptem se to příliš vzdálilo původní myšlence. Kostýmy, helmy a herci jsou slabí oproti původním. Interiéry podmořské základny jsou zajímavé, ale nějak mi tam chybí Zordon a Alfa 5. Za zmínku stojí znělka, jež je docela chytlavá. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat ze na komentu wosha neco je. Jinak jedna hvezdicka z nostalgie ke strazcum ktere jsem tak mel rad v detstvi. I kdyz v soucasne dobe uz skoro nechapu proc :) ()

Stíba odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem měl Rangery rád ale když jsem nedávno narazil na díly tohohle sriálu na youtube... ouha, a já si vždycky myslel jak jsem byl inteligentní dítě... ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Twitch Marathon 2017 Okrem parádneho intro songu, sympatickej Kelsey a častých celkom vtipných Chuck Norris momentoch s červeným rangerom ( ktorý vyzeral asi tak na 30 rokov) celé zle. Train Zordi boli fakt oničom a (síce sexy) Vepra s Pink Rangerkou si to neustále "rozdávali" v súboji o čo najtragickejší herecký výkon. Hlavne Pink Rangerka často vyzerala akokeby mala na kamere prilepený papier s textom jej postavy. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Power Rangers tentokrát ako hasiči. Vidím, že tvorcovia majú naozaj fantazmagórne predstavy, ktoré pretavili rovno do ďalšej série seriálu. Tento nebol o nič lepší ako tie predošlé a žiadny výrazný posun nevidím. 20 % ()

Reklama

Reklama