Reklama

Reklama

Příběhy z temnot

(seriál)
  • USA Tales from the Darkside
Horor / Fantasy / Povídkový
USA, (1983–1988), 33 h (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Paul Sparer (vypravěč), Jeff Cohen, Dick Miller, Perry Lang, Chad Allen, Wanda De Jesus, Leon Russom, Joe Turkel, Felice Orlandi, Sharon Madden, Joe Cortese (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě plném děsu, temných sil a stínů, ve kterém mrtví odmítají umřít a živí umírají hrůzou. (CBS)

Recenze (7)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám, vidím tu toľko hodnotení, ale ani jeden komentár. Tv seriál Tales from the Darkside stvoril filmový velikán George A. Romero, a pozval si Rubinsteina, aby mu stým pomohol. Hneď pilotný diel naznačoval, že pôjde o zaujímavé predstavenie. Nasledovali ďaľšie epizody, medzi ktorými boli aj tie slabšie ale nepadli až na samé dno, pretože si vždy udržiavali nadpriemer. Celkovo musím hodnotiť Tales from the Darkside pozitívne, a moja nostalgia na Creepshow stále pretrváva, takže pre to tak vysoké hodnotenie 100 percent. PS: Autory predloh boli napr. Stephen King, Harlan Ellison a Clive Barker. Viac infa v mojej novej recenzii http://www.studna.net/filmy/2155/ ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál který sice má v dnešní době hodně slabé první díly(asi tak jako Tales from the crypt) ale celkově je to neuvěřitelně zábavný seriál, který byl inspirací v hodně filmech. Narozdíl od TFTC je tohle o něco strašidelnější a pochmurnější. Navíc pár dílů bylo poměrně slušně strašidelných. Co se musí pochválit jsou mňamozní masky které jsou fakt dokonalé v každém ohledu. Tohle je seriál který si pustím vždycky rád před spaním. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ked som mal asi desat rokov chodil tento serial o cca jedenastej do obeda v tv a vdaka mojej kazdorocnej snahe pocas zimnych mesiacov ochoriet, som mal tu moznost par dielov zhliadnut. Rok som mal hodinky nastavene na jedenastu, podla jedneho dielu. Problem vsak bol ten, ze som do nedavna namal ani sajnu ako sa serial vola, ale vdaka cbs drama som mal tu cest natrafit pred tyzdnom prave na tento diel. Nostalgia sa nezaprie, takze 100%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Po prvních čtrnácti dílech spíš průměr. Zatim jen několik trochu výraznějšch epizod. Ale oproti prvním spíše špatným povídkám je vidět určitý pokrok. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • 7. epizoda 4. série s názvem „The Yattering and Jack“ byla natočena na motivy povídky Cliva Barkera „Azrael a Jack“, kterou je možné nalézt v jeho sbírce „První kniha krve“. (Amroth666)

Reklama

Reklama