Reklama

Reklama

Roswell

(seriál)
  • USA Roswell
USA, (1999–2002), 43 h 24 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jason Katims

Předloha:

Melinda Metz (kniha)

Hrají:

Shiri Appleby, Jason Behr, Katherine Heigl, Majandra Delfino, Brendan Fehr, Nick Wechsler, William Sadler, Colin Hanks, Emilie de Ravin, Mary Ellen Trainor (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(61)

Obsahy(1)

V městečku Roswell se dějí záhadné věci. Jen studentka Liz zná pravdu. Náhodně objevila, že její spolužák, do kterého se zamilovala, je mimozemšťan. A určitě není sám! (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Tom Riddle k tomuto seriálu (1)

Roswell (1999) 

Překvapivě zručně zkombinovaný mix Akt X (chytlavá zápletka) a Dawsonova světa (zajímavé teen vztahy). Hlavní postavy byly moc sympatické, a i když šablonovité, v průběhu se vyvíjely docela překvapivě. Pro svátečnější diváky asi významově hlavně první velká role Katherine Heigl, pro trochu větší fandy ještě navrch první velká role Emilie de Ravin, a pro maniaky taky nejslavnější role Majandry Delfino. Pro někoho laciná klišovitá slátanina, pro mě kvalitní seriál na všední odpoledne. ()

Související novinky

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Reklama

Reklama