Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Giuliano a Tommaso se přátelí už 30 let, ale nadcházející čtyři dny budou jedny z nejtěžších, jaké kdy zažili. Tommaso je učitel žijící v Kanadě, Giuliano zůstal v Římě, kde se živí jako herec. Oba jsou si velice blízcí, přestože mají zcela rozdílné povahy – zatímco Giuliano je výbušný extrovert, Tommaso je ostýchavý a zdrženlivý. Giuliano, herec plný energie, svůdce a milovník života, je v posledním stádiu nevyléčitelné nemoci a po roce se rozhodne svůj boj vzdát. Tommaso se vrací z Říma, aby svému příteli pomohl dotáhnout všechno do konce a připravit ho na jeho další cestu. Loučení nikdy není snadné, ale oba stále mají čas zavzpomínat na staré dobré časy a popřemýšlet o tom, proč stálo za to žít – kvůli jejich nádhernému přátelství. (Cinemax)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (6)

emma53 

všechny recenze uživatele

Snímek, který dle mého pohledu není vůbec komedií. Snímek, který si mě získal svojí dokonalou přirozeností. Snímek, kde jsem neznala ani jednoho z herců. Snímek, kde mně nejednou ukápla slza a to je už co říct. Snímek, který jsem vnitřně přijala se vším všudy a kde nemám dostatek slov k vyjádření svých pocitů. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Jaký smysl má zabíjet ve jménu Boha? Vystačí si sám.” +++ Film Zítra je nový den se neobyčejně svěže zabývá tématy přátelství a smrti. Zásadním otázkám se věnuje s příjemným nadhledem, vážně i nevážně, ale určitě ne komediálně. Zařazení do žánru komedie tedy vůbec nechápu. Od samotného začátku jsem s jistým napětím sledovala, jak se bude příběh vyvíjet dál a potěšilo mě, že jsem toho moc dopředu neodhadla, přitom děj plynul tak přirozeně jako život sám. Ke konci jsem si i trochu poplakala, přestože na laciné ždímání emocí vůbec nedošlo. (85%) ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

komedie to není ani náhodou .příběh člověka který to tady na světě pomalu balí a účtuje se svým životem.Konec dopadl tak jak jsem si přála.Mastandera mě příjemně překvapil.Co jsem ho doposud viděla ve filmech tak hrál padoucha a hodně přesvědčivě ve fimu kde pronásleduje svoji ženu až to dospěje k obrovské tragedii.A přišlo mi že tu ženskou nejednou praštil doopravdy jak byl přesvědčivý.Ale rovněž přesvědčivý byl i tady ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nekýčovitý, nesentimentální film o smrti, který ve mně probudil všechny emoce, které k takovému námětu patří. Vlastně jednoduchý příběh, ale naprosto dokonalí herci a bezchybná režie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama