Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison si potřebuje přivydělat, proto pronajme pokoj v suterénu svého domu. První, kdo se zde ubytuje, je čerstvě rozvedený James. Vaří Alison jídlo, upravuje jí zahradu a je na ni velmi milý. Alison ale netuší, že žádná bývalá žena neexistuje a že James se nebojí vraždit... Alison pronajímá ve svém rodném domě pokoj v suterénu, aby si přivydělala nějaké peníze. Je to právnička, která ale nedávno ztratila práci. S prvním nájemníkem Jamesem jde zpočátku vše hladce, ale to ještě neví, co všechno strašného se jí stane. V její dočasné práci potká svého bývalého spolužáka Michaela, který jí dá vizitku, jelikož hledají spolupracovníky do firmy. Když vidí, jak na Alison kouká její šéf Brandon, není nadšený. Ten ji následně pozve na večeři pod záminkou, že potřebuje vyřešit nějaké právnické záležitosti a nemůže si dovolit platit právníka. Na večeři jí ale řekne, že ji chce dosadit na místo manažerky místo její kamarádky Sáry, a začne ji obtěžovat a osahávat. Alison uteče k autu, ale šéf ji na parkovišti dožene. Naštěstí ji zachrání James, který se tam náhodou objeví. Když už je Alison doma, netuší, že James odposlouchává její hovory. Další den jí zavolá Michael, že jí zařídil pohovor, a pozve ji na jídlo. Předtím, než odejde, se jí James koukne do telefonu a opíše si číslo Brandona. Mezitím, co je Alison s Michaelem na večeři, James napíše pod jménem Alison Brandonovi zprávu, že se chce sejít. Na místě ho přepadne, hodí ho do popelnice a tu pak zapálí. Benzin a zápalky pak hodí k nedaleko ležícímu bezdomovci. Když přijde Alison domů, dají si spolu víno a Alison ho políbí, nakonec se omluví a nic se nestane. Následující den jí je detektivy oznámeno, že Brandon byl zaživa upálen. Alison si myslí, že Michael mohl být ten, co ho zabil, protože po něm divně koukal a na té večeři jí řekl, že do ní byl kdysi zamilovaný. Mezitím James nainstaluje po celém domě kamery, aby ji mohl sledovat. Večer u ní pak radši přespí Sára, které se James moc nezdá. Detektivové jí pak zavolají, že mají podezřelého z vraždy Brandona, je to ten bezdomovec, na kterého tu vraždu James hodil. Na pohovoru se Alison vede dobře, když odejde, na parkovišti potká Michaela, za vše se mu omluví a odjede. Najednou ho ale přepadne James. Začne ho škrtit a pak mu bouchne hlavou o auto. Odveze ho do lesa, kde se poperou, jelikož je Michael stále naživu, James ho ale přepere a pak ho zakope. Když přijde domů, řekne, že zakopl při běhání. Přitom, co si povídá s Alison, se skoro prozradí, jelikož řekl, že Brandon byl spálen, což mu Alison neřekla, ale on to zamluví a Alison to nakonec nechá být, začalo jí to být ale divné... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanadské thrillery jsou ve většině případů stejné peklo jako oficiální obsahy distributorů nebo televize. Okamžitě bych tady ten obsah (jeden velký smradlavý spoiler) smazal! Co se filmu týče, tak žádná sláva nenastala. Skutečně si to s logikou moc nepotykalo, přestože se tu většina postav chová, jako by sežralo několik encyklopedií. Asi nejvíc jsem se bavil u té asijské kamarádky. Hlavní hrdinka sice úplná krasavice nebyla – naivní to jo, ale rozhodně nebyla ani škaredá – já se nedivím, že po ní letělo tolik chlapů. Vrah byl taky pěkný debil – první vražda super, pak už posral, co se dalo. Takový „Pokoj v suterénu“ bych si ale nechal líbit jako podnájem za slušný peníz. Vyložená katastrofa to nebyla, mělo to i pár světlých atmosférických okamžiků, ale na průměr to nemá. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko naivity za pár minút, to sa len tak nevidí. Alison sice vyzerá ako tuctovka, ale ide po nej vlastne každý. Šéf, zákazník, nájomník i bývalý spolužiak. A skoro každý jej núka dokonalú prácu, pretože je vraj geniálna právnička, ale stále robí len predavačku. Svoju inteligenciu teda využije tak, že príde k nej úplne celý chlap a ihneď ho ubytuje v pivnici, žiadna zmluva, nič, proste ubytuj sa. Následne ju naďalej každý chlap obťažuje a nájomník je ako superman všade tam, kde to potrebuje. Prečistí jej trubky, prekope záhradku, hlavne ale nechodí do práce, takže nikto nevie, z čoho má platiť nájom. Film, ktorý nestojí aj tak za to vidieť, keďže pointa je vysvetlená už v tretej vete tu popísaného obsahu ()

Reklama

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Tři chlapi. Fitnessák, kterýmu matka příroda nadělila sexy bizoní lícní kosti, šéf starej vošoust a mulat do počtu. Jedna blondýna s kámoškou jakožto otrokyně scénáře z pera šimpanzí tlupy. Pokud si nepřečtete upoutávkový oficiální text distributora, kdo je vrahem budete tušit až ve 42 sekundě filmu, přičemž jistý si budete v 75 sekundě. Pak se asi něco děje a pak je konec. K žehlení obličeje nebo fetování je to ale určitě super film. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Na rok 2019 je to už snad dost okaté, ne? Jakej chlap by vařil ženský večeře jen tak? Plus by se jí staral o zahradu, byl její hrdina a byl totálně perfektní? Jeho styl zabíjení je tak nevýhodnej, hloupej a špatnej. Může je zabít miliony jinými způsoby a on si vybere zrovna ty nejpomalejší. Největší nelogičností na filmu je ta, jak dokázal někoho za denního světla před budovou firmy unýst?! K tomu tam byly opodál ještě nějaký rodinný domy! Všechny postavy působí jak z každého Prima Love filmu (jednoduché, mají jen jeden záměr, nemůžete jim fandit, protože je ani ve filmu nepoznáte, jejich myšlení bývá aspoň trochu hloupé a tak dále a tak dále). Hlavní hrdinka je hloupá a nesympatická. To si myslela, že i kdyby tohle nebyl vrah ani nic takovýho, že by se ji nepokusil ani sbalit?! Průběh filmu je tak okatý. Kdyby to mělo aspoň nějaký zvrat, ale žádný tu není! Co pochválím je, že se na to dívá dobře. Hodně mě překvapilo, jak je její suterén velkej. Plakát vypadá strašně. Ten oheň nic neznamená. Nebojte, nic tu nevyhoří. VYHODNOCENÍ: OPRAVDU SE MI KANADA ZNECHUCUJE TĚMIHLE FILMY ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Děr ve scénáři je opravdu hodně (třeba to uškrcení černocha za bílého dne na frekventované silnici...), celé to mohlo být o dost líp promyšlené a líp mohl vypadat i závěr, ale jinak se na to dívat dá a nějaké napětí tam překvapivě je taky. Na sobotní/nedělní večer na Prima Love jako dělané a i celkově to za to zhlédnutí stojí, ačkoli jen na jedno. Slabé 3* ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama