Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri premiestňovaní časom sa Jack dostane do úplne inej dimenzie, do paralelného sveta, mystickej krajiny Orpheus, krajiny stredovekých dediniek a hradov, sužovanej diabolským Lordom Calibanom. Ten zotročuje miestnu populáciu a robí z nej zdroj potravy pre krvilačných trancerov, svojich posluhovačov. Jack sa skontaktuje so skupinou rebelov zvanou Tunelové krysy a okrem úlohy poraziť krutého vládcu, musí zvíťaziť aj nad proroctvom hovoriacom o jeho krvavom konci... (beso74)

(více)

Recenze (7)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Film Tranceři 4: Jack of Swords je důkazem, že s natahováním různých filmů je lepší přestat. Tady šlo vidět, že hoši z Full Moon tohle točili na sílu. Tento film má několik problémů. Je tu Helen Hunt??? Ne. Je tu hudba z prvních třech dílů Trancerů??? Ne. Je tu napínavý děj???? Ne. Hraje si to chvilkami na Armádu temnot??? Ano! Tenhle film má sice někdy fajn scény, ale jinak to je velká tragédie. Pro mě Tranceři už definitivně skončili trojkou, která byla geniální! Ale tohle??? Tohle je skoro odpad. Když už jakýkoliv režisér točí nějaký film, a ten film neměl nějaký dějový důvod, aby se točilo pokračování, tak je lepší přestat. To, že vznikly u Trancerů celkem tři díly mi nevadilo. Ale to jak se už beznadějně snaží filmaři natahovat děj, aby měli aspoň nějaký ten peníz, je trapné. Celkem je Trancerů 6, a je ještě jeden Krátkometrážní film Tranceři 1,5. Na šestku se ani dívad nechci. Když už mluvím pojem Tranceři, tak je pravda, že v tomto díle bylo Trancerů velmi málo. Kolik jich tam bylo??? Dva??? Už ani nevím. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už nevím coby, tak pošleme Detha do minulosti, do středověku, kde bude most svádět trochu jiné souboje. Tohle je něco, co v sériích skutečně nesnáším, ale v tomhle případě musím uznat, že se povedlo alespoň jedno - Deth hlášku jako blázen a je to místy opravdu sranda. Stejně jako je to místy opravdu příšerné. ()

RadaRD 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už ne, to už nedávám. Velký špatný. Na první tři díly se dalo podívat, mělo to aspoň stejnou hudbu a obsazení. Zde už ani nehraje Helen Hunt  a celkově vzato, tento snímek působí trapně. Šermovačky s mečem jsou příšerně amatérské a v podstatě takhle vyznívá celý film. Na pátý díl už nemám odvahu, o šestce ani nemluvě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Okolo Bukurešti sú pekné lesy. Zistili to už tvorcovia béčkových flákov v prvej polovičke rokov 90tych, ešte pred tým, než sa tam nasťahovali vyvetrané akčné hviezdy ( Seagal, Van Damme, Lundgren ). A čo v nich točiť? No predsa ronbinhoodovské príbehy. A čo tak to skrížiť s TRANCERS? A tak to aj dopadlo. ()

Zajímavosti (5)

  • Alternatívny podnázov snímky Journeys Through the Dark Zone je požičaný z nesfilmovaného projektu pôvodných tvorcov Trancers - Dannyho Bilsona a Paula DeMea z roku 1986. (beso74)

Reklama

Reklama