Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Zetwenka k tomuto seriálu (2)

Ztracený svět (1999) 

Tento seriál je pro mě naprostou srdeční záležitostí a proto má v mém žebříčku 1. místo. Pár postřehů, že nebyly kdovíjaké triky a nedržel se podle knižní předlohy a bla bla....., tak to mi nevadilo, Jednak jsou na knihu natočeny filmy, tak není třeba i doslovného seriálu, ten se jen inspiroval ale jede si svým stylem a vypráví své příběhy.. Mě si naprosto získali herci, kteří mi sedli naprosto všichni. Hrají svoji postavu báječně a charakterově jsou různorodí a každý má své tajemstvíčko, které vychází postupně na plošině najevo. Každý díl byl prostě svůj a když začal vyprávět svůj jedinečný příběh (včelí království, doba ledová, ráj, cesty do podzemí, lidopi, ufo, masožravé rostliny ehm lidožravá, dinosauři, amazonky, tajemná města, ráj, divoký západ, ztracené civilizace, zkrátka co fantazie dovolí) a dobrodružství provázené vtipnými dialogy, špičkováním Margaret a Roxtona, bylo to primové. Moc a to teda opravdu moc mě mrzí, že tedy 4 sérii nenatočili nechali jak nechali konec 3 řady. PS: tenhle seriál by si to zasloužil, tajně doufám, že ho někdy snad dokončí i když vzdalující se léta od poslední klapky moc nadějí nedávají :(. Dokonce již vydali v papírové formě jeho dokončení epizody "Srdce bouře", které tvůrci poslali fanouškům, prostřednictvím scénáře aby ukojili naše napětí. Viz.zde. Závěr, ale i načrtnutí jednotlivých epizod 4. řady. Viděno: všechny 3 řady po 22 epizodách ()

Heart of the Storm (2002) (S03E22) 

Tato epizoda ve mně kdysi zanechala  rozčarování  a napětí jak to dopadne, když jsem se dozvěděla, že se již pokračování nechystá, byla jsem zklamaná.  A bylo nás asi více a v zahraničí   ještě více.... Tak tvůrci  vyšli  vstříc, alespoň v tom, že vydali co bylo v plánu  a vize na pokračování ve 4. řadě. Vydáno v pdf formě dokončení nejen této epizody "Srdce bouře", které tvůrci poslali fanouškům, prostřednictvím scénáře aby ukojili naše napětí. Viz, zde,  Závěr, ale i načrtnutí jednotlivých epizod 4. řady.Takže kdo umí anglicky, dozví se jak by to vypadalo dále. ()

Reklama

Reklama