Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (155)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně největší seriálový kult mého dětství. Dinosauři, mluvící ještěři a další nadpřirozené či pradávné bytosti, to bylo něco pro mě, a zde s nimi tvůrci opravdu nešetřili. A Jennifer O'Dell se stala na dlouhou dobu mým sexuálním idolem.. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Pamatuju, jak jsem o prázdninách asi před třemi čtyřmi lety každé "ráno" v 9:50 vstával, sedl si k televizi a pustil si Ztracený svět. Bylo to super... :) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Miluju dinosaury, takže jsem to sledovala. Jednu dobu dokonce pravidelně. Ale za ten stupidní úvodní slogan bych vraždila. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí mužští představitelé (hlavně Roxton) a velmi sympatické ženské hrdinky, slušné triky (na tv seriál), bohužel některé díly jsou až moc velká fantasmagorie (hlavně 3. řada). 50 - 60 % ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál z 30. let v prostředí dinosaurů. Kdysi jsem to sledoval. Hlavně Jennifer O'Dell tomu dává šmrnc. ;) ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

uz v casoch, ked som este uznaval prcicky sa mi tento serialik zdal velmi vlazny a nudny..ale pred nedelnym obedom vedel aspon z casti zaujat. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Já tenhle seriál vážně sledoval každý den a nehorázně jsem hltal každý díl. A když jsem se dověděl, že se seriál nedotočil byl jsem moc smutný. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Myšmaš a slátanina kdečeho s kdečím, spáchaná patrně bandou mongoloidů po neúspěšné lobotomii. Za vidění stála tu a tam nějaká ta lepá děva, ale celková pitomost tohoto zločinu na kultuře to snadno přebije. Ať vás všechny sežere tyranosaurus, sebranko! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Není to zlé ohledně dinosauru a výprav a někdy to bylo působivé a mělo něco do sebe, herecký se to dá a příběh je prostě celkem v pohodě takže ve finále pochválím. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nebyl zas tak špatný. Jeho úrověň však dalšími řadami o dost klesala a zápletka každého dílu se začala podobat té druhé, jak je tomu např. v To je vražda, napsala! :-) Ale první řada byla docela povedená a děj napínavý. Herci byli také snaživý, výprava byla na seriál také docela působivá a kupodivu i realistická. Hudba byla pokud si pamatuju originální a rytmická. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z dětství. Úžasně levnej seriál se strašnými efekty a mnoha mizernými epizodami (hlavně v první sérii), ale naopak s velmi sympatickými postavami a úžasně dobrodružnou atmosférou. Původně jednoduché až Herculesovské zápletky ohledně pravěkých tvorů, domorodých obyvatel a přerostlých včel velmi brzy nahradí možná šílené, přeplácané, avšak neskutečně nápadité sci-fi kreace, které z prehistorické "plošiny" udělají křižovatku všemožných paranormálních jevů. A víte co? Mě to bavilo tehdy a co víc, seriál jsem si užil i po letech v dospělosti. Je to 90's béčko se vším všudy a typ seriálu, který na obrazovkách dneska prostě není. Každý díl tvůrci přichází z něčím úplně novým, neváhají se utrhnout ze řetězu a vymýšlí si cokoli, jen aby předešli stereotypu. Třetí série navíc skončila prakticky na vrcholu a využila mystiku světa do mrtě a je velká škoda, že to končí tak nechutně luxusním cliffhangerem. Ten konec mě nedával spát dlouhá léta a vždycky jsem chtěl vědět, co sakra chtěli tvůrci vymyslet za pokračování. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Z konceptu ztraceného světa to má jen název a některé ty dinosaury. Zbytek je neskutečně hnusný , že chvílema je výsledkem parodie. ()

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Má averze vůči tomuto typu pořadů je prostě nepřekonatelná. Vidět jeden díl a zemřít. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ale joo je to někdy zábava. U tohohle jsem proseděl pár hodin ovšem po technické stránce je to srajda na entou. Dávám 10% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Další průměrný seriál odpolední TV Nova....Vetsina dilu je docela dobrych ale nektere jsou jen snuska debzotin.... ()

Reklama

Reklama