Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu byl celkem v pohodě. parta ztracených cestovatelů řeší problémy okolo dinosaurů a neznámého prostředí, kam se dostali, ale to se nedá omílat donekonečna a tak tyto celkem stravitelné problémy vystřídají problémy zcela jiné a naprosro debilní. Naši hrdinové ve ztraceném světě potkávají své dávné přátele, které kdysi znali, pak zmizeli a nyní je znovu potkávají, ale jsou z toho jen nepříjemnosti. Pak dojde i na upíry, tejemné kulty, neznámé rasy "lidí", a na všechno co si vzpomenete...celkem zajímavá slátanina. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Jako malí jsme to žrali. :-) EDIT: Po shlédnutí jednoho dílu v současné době a jdu o hvězdičku dolů. Fakt, že jsme to jako malí žrali, zkrátka nepřevýší to ostatní... co opravdu za moc nestojí. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Názory na tenhle seriál jsou různé, ano dá se na něj dívat, ale otázka je co v něm uvidíme?! Je to naprosto přeplácaný svět, kde jsou různé civilizace, dinosauři, kouzla atd. atd.. tohle je přece uhozený! Kam se poděla trochu logika Jurského Parku, dinosaury beru, ale milion věcí k tomu navíc už ne. Když přidáme herce, kteří už si asi nikdy nikde moc nezahrajou, pak není co řešit. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Na tom jsem vyrůstal...a pokaždé jsem se nemohl dočkat na další díl, nakonec se to myslím ani nedovysílalo, kvůli financím... ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Neprostá hovadina!? A to nemluvím o těch nelogičnostem, salva z brokovnice do tyranosauří hlavy se jenom odráží!? Chlupaté opice s pozlacenými meči v prackách!? Dělaj si srandu, nebo to je vážně!? Hhe!? ()

Han22 

všechny recenze uživatele

OK, asi nemám vkus a pan Artur Conan Doyle se otáčí v hrobě, ale mě se to moc líbí. Nápad natočit dobrodružství na motivy Ztraceného světa není původní, ale seriál na toto téma je skvělý. Vzhledem k tajemnosti plošiny je možné sem nacpat cokoliv a to je právě to dobré. Beru to jako Herkula nebo Xenu - díky rozdílnost témat seriál nezačne nudit, můžeme se dočkat dobrodružných dílů, fantasy, hororu i sci-fi (dodnes si pamatuju na díl, kdy se hrdinové můžou dostat ven, ovšem za cenu toho, že přenesou virus, který vyhladí půlku lidstva). Postavy jsou schématické, ano, ale dobře napsané i zahrané - drsňácký Roxton, který si umí užívat, naivní Malone, mrcha první třídy Margarite, divoženka Veronika, která má inteligence na rozdávání (a herečka to umí zahrát, Rachel Luttrel z Atlantis by se mohla učit), prďoloidní Sumerlee i správný vědecký maniak Challenger. O humor, akci i dobrodružství není nouze. Je to prostě zábava 90. let, jaká už se v dnešní době plné "superinteligentních" "reálných" a pokud možno nekonečných seriálů netočí. EDIT: Nechal jsem se mírně unést... ve třetí sérii bohužel začnou mizet postavy, na kterých to dost stálo a díly začnou být i na mě hodně over-the-top a bohužel i o ničem. Proto zpětně hvězdička dolů. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál mám jen hezké vzpomínky a jako malý jsem si nenechal ujít ani jeden díl. Skvělé odreagování a zábava. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem s chutí rád koukal. Škoda, že natočili pouze tři série, ale to je jedno, protože dinosauři a Amazonská džungle jsou pro mě na prvním místě. Pár dílů velice temnějšího zpracování, domorodé kmeny a Amazonky. Každý kdo má rád dobrodružství a deštné pralesy nesmí tento skvělý seriál vynechat. ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Ani pořádně nevím, co mi na tomto seriálu tak učarovalo, je to bezesporu nebetyčná zhovadilost s prvky fantasmagorismu (hlavně v pozdějších seriích), ale herecké obsazení je charismatické a doslova táhne celý děj od začátku až do konce ...a i triky, které byly v první řadě příšerné se zlepšovaly s každou serií. Ty 2* tomu dám. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý seriál, ale bohužel ho televize už skoro vůbec nedávají.A má taky jednu chybičku. Tento seriál Ztracený svět má 3.řady - 3.řada je na pokračování, které nebylo nikdy dokončeno, takže se nikdy nedozvíme, jak to s našimi hrdiny doopravdy dopadne. ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Jedno z mojich guilty pleasure či ako sa to hovorí. Spolu s Mortal Kombat : Conquest som to ako malý žral, keď to ešte chodilo na Markíze. ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Nasaďte do seriálu jednu prsatou blondýnku s pořádným výstřihem a pár lidí se na to dívat bude. Ale některé díly nebyly špatné, jen je všechno moc splácané a zrzavý génius dokáže udělat jedernou bombu i na koleně, kam se hrabe i McGiver. ()

Reklama

Reklama