Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

dacek 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem za mala koukal docela často. Teďka už mě to samozřejmě přišlo jako šílená blbost, ale do průměru to vytáhla třetí řada, kdy se ke konci začal děj docela zajímavě vyvíjet. Jinak spousta příšerných dílů, ale sympatické postavy a sem tam nějaký zábavný dialog z toho dělá snesitelnou podívanou. Pro starší patnácti let ale moc nedoporučuju. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Za pilotný film (ktorý sa ako jediný držal knižnej predlohy) dávam štyri hviezdy. Za seriál ako taký dve - ale to tiež len preto, že je to (hlavne v neskorších sériách) famózna nechcená paródia... :-P Inak odpad!. Vrele odporúčam adaptácie z roku 1926 a 2001, tie podľa mňa ako jediné za niečo stoja a A. C. Doyle sa z nich nemusí v hrobe točiť ako dynamo... ()

sangrila 

všechny recenze uživatele

jedny prazdniny pred mnoha lety jsem sjizdela ztraceny svet, sheenu, herculese, xenu a takove podobne serialy, kdyz si na to vzpomenu, je to takova nostalgie... ()

lord Ball 

všechny recenze uživatele

děsná kravina, ale je to seriál mého mládí, dříve jsem to hltal plnými doušky. No teď s odstupem času v tom vidím jaká je to pitomina, stupidní scénář a o filmařském umu, či zvláštních efektech se tu nedá moc mluvit, na druhou stranu Jennifer O'Dell v tom sexy oblečku přidává ještě jednu * :-) ()

George8 

všechny recenze uživatele

Byla doba, kdy jsem chodil na základní školu a každý víkend jsem se těšil na dopoledne. Asi víte proč, TV Nova - Ztracený svět. 😎 ()

Mr.Shock 

všechny recenze uživatele

Až na ty občasné úlety ala velociraptor složen vzduchovkou docela k.o. /o.k./ seriál, v němž jsem postřehl, jak moc Rachel Blakely vypadá jako svině, ať už dělá cokoliv, a že Jennifer O'Dell je nová Xena. Vlastně ne nová, jenom upgradovaná. Zkrátka divoženka jako lusk. ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Už po pár dílech se seriál ukázal jako přehnaná trapárna. Snažil zaujmout rádoby fantastickými superpříběhy o dinosaurech a podobně, a to, co se odehrávalo mezi postavami měla být asi kdovíjaká romance, která na mě přišla taky dost trapná, ale koukat se na to dalo. Nebylo to nejlepší, ba ani dobrý, ale taky se ten "miš maš" dal skousnout, aspoň to nenudilo. ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Jako malý kluk jsem si hrál právě na to, že jsem kdesi uvězněný mezi dinosaury a v džungli přežívám, zbraň jsem měl ze dřeva a po boku své imaginární přátelé, podobně jako je tomu tak ve Ztraceném světě. Seriál mého mládí... 4* ()

Gormie 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je tak neskutečně blbý, až je neskutečně zábavný. Snad je to částečně záměr, jen těžko si dovedu představit, že by autoři mysleli vážně plošinu, na které spolu žijí dinosauři, upíři, kovbojové, piráti, keltové, mimozemšťani a Jack Rozparovač a na které každou chvíli přistane stroj času. Autor předlohy se ovšem obrací v hrobě. Ale přesto je to zábava. ()

Vault_13 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledoval jako nenáročnou výplň víkendového dopoledne. Nejdřív jsem se těšil, že někdo opět zpracoval moje oblíbené téma, velmi brzy jsem ale zjistil, že to nebude tak jednoduché a rychle jsem vystřízlivěl. Je to totální slátanina, na tom ostrově je snad všechno, takový hardcore Disneyland, ještě by se tam mohli dostat nějakou časovou smyčkou Ztraceni a dílo by bylo dokonáno. Za vtipné momenty (často nechtěné) dávám **. ()

leonidas 

všechny recenze uživatele

Ztracený svět od sira A. C. Doyla jsem četl a můžu zodpovědně prohlásit ,že neměl oproti scénáristům vůbec žádnou fantazii. ()

Reklama

Reklama