Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

type_B 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem po dlouhé době viděl jeden díl na AXN, a tak se mi Ztracený svět připomenul. Jednu dobu jsem teno seriál dost sledoval a dodnes se mi líbí. Je to takové trochu vyšinuté a hodně béčkové. Akorát pro mě. Na rozdíl třeba od Xeny a Herkula se na to dá koukat. U dvou výše jmenovaných seriálů jsem většinou neměl nervy vydržet to až do konce. ()

dacek 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem za mala koukal docela často. Teďka už mě to samozřejmě přišlo jako šílená blbost, ale do průměru to vytáhla třetí řada, kdy se ke konci začal děj docela zajímavě vyvíjet. Jinak spousta příšerných dílů, ale sympatické postavy a sem tam nějaký zábavný dialog z toho dělá snesitelnou podívanou. Pro starší patnácti let ale moc nedoporučuju. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu byl celkem v pohodě. parta ztracených cestovatelů řeší problémy okolo dinosaurů a neznámého prostředí, kam se dostali, ale to se nedá omílat donekonečna a tak tyto celkem stravitelné problémy vystřídají problémy zcela jiné a naprosro debilní. Naši hrdinové ve ztraceném světě potkávají své dávné přátele, které kdysi znali, pak zmizeli a nyní je znovu potkávají, ale jsou z toho jen nepříjemnosti. Pak dojde i na upíry, tejemné kulty, neznámé rasy "lidí", a na všechno co si vzpomenete...celkem zajímavá slátanina. ()

Gechitka 

všechny recenze uživatele

To já taky, milovala jsem tento seriál a miluji ho dodnes. Všichni co chtějí pokračování, tak to dejte vědět přes tenhle odkaz (je nutné mít facebook): https://www.facebook.com/thelostworldfans/. Zde je připnutý příspěvek na zdi, kde se ptají, zda chceme pokračování (je z 8/2017). Když nás bude dost, tak budou uvažovat o natáčení 4. série. Dívala jsem se i na fotky herců a i po 16 letech vypadají stále dobře, takže bych v tom časovém rozdílu neviděla důvod, otázka je, jestli i herci budou chtít pokračovat. Kdyby měl někdo zároveň zájem o přeložený scénář na dosud nenatočenou 4. řadu, tak ho mohu poslat emailem. Stačí mi napsat na email amaia@email.cz. Hezký den všem, nepolevme a neztrácejme víru, 4. série se určitě brzy natočí. Teď jsou dinosauři zase IN, dokazuje to nové ztvárnění filmu Jurský svět (2015), které letos (2018) bude mít pokračování. Nyní se už rozjela nová petice pro obnovu tohoto seriálu. Přihlásit se můžete zde: https://www.change.org/p/coote-hayes-productions-bring-back-the-lost-world-tlw-reunion-9487128a-e9f2-40b0-8737-79903d1c360b ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Na tajomnej stolovej hore uprostred juhoamerickej džungle sa stále prechádzajú tvory z úsvitu vekov... medzi inými napríklad Jack Rozparovač, čarodejnícke klany, stratená kolónia Roanoke, 4 jazdci Apokalypsy, vodnomelónoví ľudia, upíri, kráľ Artuš... čím ďalej tým menej dinosaurov. Asi z budgetových dôvodov... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Na zahraničních webech je průběh uskupení, které realizovalo petice pro natočení 4. série seriálu. Po dlouhých dohadech, kdy se plánovalo rozdělení 4. série ještě do dalších řad, popř. různé minisérie nebo závěrečný dvojdíl, nakonec tvůrci vydali pouze prohlášení, že se natáčet nebude, spolu s dokumentem, který stručně odhaluje naplánovaný scénář s rozluštěnými záhadami seriálu. Dokonce vydali v papírové formě dokončení epizody Heart of the Storm (2002), které tvůrci poslali fanouškům, aby ukojili jejich napětí. (Zetwenka)
  • Stratený svet sa dočkal troch sérií, no zostal nedokončený kvôli finančným problémom. (Greenpeacak)
  • V pilotním díle ztvárnil postavu Neda Malona kanadský herec William DeVry, kdežto ve zbylých epizodách jeho krajan David Orth. (Jorge87)

Reklama

Reklama