Reklama

Reklama

Recenze (22)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak to si ani fanoušek původních Star trek seriálů a filmů více přát nemohl. Super, stará parta spolu na odpočinku a mladoši vyrážejí vstříc novým dobrodružstvím v nové Enterprise. Dobře  se na to koukalo. Jen na toho Wesleyho nějak zapomněli. A Borgská královna byla pěkně hnusná.  Díky, potitulkova scéna........ bude další seriál??? ()

swiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadalo to, že se stará posádka sešla na srazu po třiceti letech a někdo je u toho natočil, sestříhal to a udělal z toho seriál. Protože dějově to nebylo dobré. Prostorné tunely v krychli, pro snadný průlet Enterprise, dobrovolné připojení juniora ke společenstvu, kanibal Borg. Ale jako rozlučka s TNG dost dobrý.... ()

Reklama

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panenka skákavá. Toto bolo čo? Crusher junior sa rozhodne, že ho svet nechápe, nevie, čí je, tak sa ako úplný idiot vydá Borgom, čo vedie k tomu, že celá flotila je v sračkách, všetkým hrozí smrť alebo asimilovanie, nikto poriadne nevie, čo je horšie. A tak stará zlatá posádka opráši D-čko, vyberie sa bez plánu proste do akcie (nulová príprava). Picard a jeho posádka príde na geniálny nápad, ako Picardovho synáčika, ktorý medzitým vzdychá, aké je to krásne byť Borgom, zachrániť. Zatiaľ sedmá a jej posádka spolu s lodným kuchárom (škoda že to nebol Casey Ryback) zatiaľ bojuje na inej fronte a získava drahocenný čas, aby sa Picard mohol vyznať svojmu synovi, ako našiel rodinu a takto ho vyslobodil. Enterprise sa premáva vo vnútri Borgskej kocky, všade more priestoru a to zničenie vysielača a jadra borgskej kocky pripomínalo Návrat Jediho. Pane Bože, prečo? Posledných 15 minút som s otvorenou hubou pozeral na to, ako sú všetci strašne šťastní, cool, všetci ronia slzy, všetko je zasa super. Siedma je kapitánom Enterprise spolu s Raffi ako komandérom a Crusherom ako pobočníkom, ktorý ale sedí vedľa kapitána. Protekcia ako sviňa. Ešte včera som vraždil všetkých debilov vo flotile, lebo som bol opustené a nepochopené decko a dnes som na mostíku Enterprise. OK, stačilo. A ten Q na konci. A borgská kráľovná, ktorá vyzerala, akoby vyšla z hydraulického lisu. Nedával som to, fakt nedával. Toto je proste kravina. Všade kopa slzičiek, vyznávania si lásky, priateľstva, oddanosti, more nelogickosti a do očí bijúcich debilít, ktoré môže zbúchať dokopy banda retardov, ktorá denne vypila basu pív, aby sa namotivovala. Fakt každému stačí stupídny dej, tona nostalgie na každú minútu a preafektovanosť protagonistov? Toto nie je Star Trek ale otrasná telenovela. Goodbye. Kirkova posádka mala dôstojnú rozlúčku vo forme filmu Star Trek VI., ich staroba nebila toľko do očí, ale Picard je už fakt múmia, ostatní mu zdatne sekundujú. Je mi ľúto. The next generation sa zmenila na very, very ancient generation. ()

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to slibně (první třetina), poté je to čistokrevný uplakaný ukňouraný a ufňukaný odpad. Fakt nechápu to zdejší hodnocení. Zajímalo by mě, kolik z vás nadávalo, že je v Discovery všichni pláčou a obímají se. A tady tomu dáte plnou palbu? Vždyť je to úplně to samé. Ba i horší, protože tím defakto znásilnili všechny postavy, které jsem měl rád. A těch logických chyb. Je to předvídatelné a kýčovité až to bolí. Ne, vážně. 3. sezóna je sračka! Dost možná i větší sračka, než 2. sezóna. A vy 5-hvězdičkoví trapáci, dejte si Earl Grey s mlíčkem, nebo heřmánkový čajíček, pusťte si znovu Discovery a zvedejte hodnocení na 5 hvězd... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Star Trek byl vždycky velmi progresivní...jak se tvůrci rádi chlubí, je určen všem a jeho postavy odráží rozmanitost života. Takže není jen pro děti, zamrzlé dospělé a pro všechny menšiny, které vás napadnou. Velmi si jej užijí také třeba fyzikou a logikou nepolíbení milovníci patosu. Těm by měla být tato epizoda zvláště po chuti. Bohužel to dopadlo tak, jak jsem čekal. Na minulý překvapivě dobrý díl, se navázalo bez fantazie, resp. špetky překvapení. Podle hodnocení to divákům stačí. Nejspíš síla odkazu NG opravdu překonává čas, ale také neschopnost tvůrců vytvořit nejen emotivní, ale také chytrý příběh. Chce to novou krev co se postav týče, ale hlavně nové scénáristy. Z úcty k postavám, resp. hercům, pro které šlo o uzavření něčeho výjimečného, dám smířlivé tři hvězdy. A to přestože byla linka s mými oblíbenými Borgy tak ....zku...zprasená. Celkově bych třetí řadu zhodnotil jako rozlučkovou párty pro herce i věrné fandy, která se dost protáhla. Stará generace předala žezlo nové...díky potitulkové scéně je ale evidentní, že tvůrci už nejsou schopní vymyslet těmto postavám originální příběhy. Takže tato scéna je jako pozvánka k dalšímu ST kanibalismu....nebudeme objevovat, ale znovu se setkávat. Takže spíš remake v duchu dnešní hyperkorektní doby, než pokračování. PS: a jako na každé párty, i tady došlo k nehodičce...scénárista představil borgskou královnu jako UI pro děti 12+, kterou v akci pořídíte už za 9.95 USD.  A aby toho nebylo málo, společně s tvůrci nablili Borgům do bot. Takže s těmi už se asi nepotkáme. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama