Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta posádky do Freecloudu se prodlouží, když Picard nařídí zastávku na planetě Vashti, kam Picard a Raffi přemístili romulanské uprchlíky před 14 lety. Po příjezdu se Picard sejde s Elnorem (Evan Evagora), mladým Romulanem, se kterým se během přemístění spřátelil. Mezitím Narek pokračuje ve svých pokusech dozvědět se více o Soji, zatímco Narissova netrpělivost s nedostatečným pokrokem roste. (Prime Video)

(více)

Recenze (20)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak,tohle byla docela šaškárna a romulanský samuraj (který seká hlavy,hlava...nehlava,hahahaha!!!!), to je už fakt mimo ST mísu, alá hovadinky nápadně podobného rázu v Shitcovery. Tak je to Kurtzman,ne? Co se tedy divím. Ta 3.hvězda je za 7 z 9 a krásné obvinění bývalého romulanského (negerského,jak jinak) senátora. Jeho promluva, byla jediným důvodem, proč tento díl vůbec vznikl. A ne,není to ST proto,že tam občas zazní Courageho či Goldsmithova znělka,nebo že je tam pan Pikrd. A název jest též sranda. Páč mi to těžce připomíná něco ze Supermana či Supergirl,haha. Jenže v DC je Candor s K.:))) P.s. a zjistil jsem,že mě začíná velmi iritovati ta cosiasijskácosi androidka, páč na ten její rozblitý xicht se nedá už skoro dívati. Ještě že to má jen 10 dílů. A naopak, ta čím dál tím více SEXY AS HELL, Narekova ségra (viď Peteova ségro?;) v té kožené minisukni či co,mě baví víc a víc. Hned bych ji dal spin off.;-) Doufám, že všechny zlikviduje a usedne do čela UFP a Romulanské hvězdné říše zároveň. Jinak Andorianky na borgské kostce,byly na uslintnutí. Pro TOSkaře. A ne,opravdu jsem si neuvědomil,že Tima hraje ten samý herec, což považuji samoz. za plus. Uvidíme,jak to dopadne. Zda-li vůbec. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ST Picard se čím dál víc vzdaluje od ST Discovery jak pojetím, tak tempem, ale i obsazením...vše je tady o 100% lepší pro každého, kdo dá přednost solidnímu scénáři před triky nabušenou slátaninou, hereckým výkonům, před exhibicí přehrávajících béčkařů a kdo upřednostní trochu nastalgie, před snahou za každou cenu dělat vše jinak, než staré seriály. Tvůrci dodali velmi zajímavou směsku postav, romulanský samuraj, hologram prudič, otravná doktorka, přinasraná kámoška a teď jako třešnička na dortu...nebudu spojlerovat,ale ku*ňa ta ženská vypadá i po dvaceti letech pořád skvěle. Jinak se pravda v této epizodě se nic zásadního nestalo...přesto jsem se nenudil a jsem zvědavý, s čím na nás tvůrci nakonec vyrukují. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v pro mě dost rozpolceném trendu, kdy tu máme na jedné straně scény a momenty, které se mi opravdu líbí (Picard a jeho vztah k romulanskému "synovi", resp. vnukovi, kterého nikdy neměl, rasová rozmanitost Romulanů, kteří konečně nevypadají jeden jak druhý přes kopírák jako tomu bylo v TNG, nebo i detaily typu Riosova holografická posádka), ale zároveň i spoustu stupidit typu Picard odhazující ceduli "Romulans Only" a nakráčejíc si do té knajpy jak největší badass týpek, načež je překvapenej, že ho ostatní chtějí zabít a že v té kolonii nemá po 14 letech sebemenší slovo/respekt a nebýt toho jeho "ztraceného syna", tak se tam válí rozčtvrcenej v písku a celá ta mise na záchranu sestry Dahj je rázem v prdeli, že... ale tak má irumodickej syndrom no, alespoň tím můžeme omlouvat tyhle jeho faux pas:P Podobně hloupé je to, že osvícený a progresivní Picard nijak nekritizuje čistě ženský řád, kde je muž braný jako něco méněcenného (alias svět dle moderních SJWs), čili s pomyslnou cedulí "Women Only" problém nemá, s Romulans Only ano, zajímavé...:) Hodnocení epizody: 60%, alespoň už konečně nejsme na Zemi. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. minuta - bohové, ty bezduchý emoční scény s repetetivníma dialogama vo hovně nikdy neskončej! fastforward je TAK lákavej. Ta loď vypadá jak ze Star Wars. Herci mluvící EMzácky zněj mrtvějc jak učebnicová nahrávka výslovnosti. Nevim, koho Stewart hraje, ale Picard to fakt neni. 18. minuta btw., tradičně se doteď NIC NESTALO. ...wtf? Ta romance je ještě horší a křečovitější než ty zoufalý bojový scény, to už je skoro umění. Stejně jako se tři a půl dílu pitvat v emocích a pak naprosto odfláknout ty jediný, co maj aspoň nějakej příběhovej dopad. 31. minuta, stále se nic nestalo. Romulanský samurajové s katanama - jasně, proč ne. Whatever. Vulkánci nejspíš dostanou elfí lukostřelce? A ty incestně laděný sourozenci sou tak lacinej GoT (a tak přehrávaný) až to je směšný (doslova). A konec. Dokonale prázdnej díl, ty 3 minuty děje samoúčelný jen pro přidání dalších dvou postav (k čemu je víc postav, když se s žádnou nic neděje?). Většině věcí sem vždycky dal aspoň jednu sérii (a to i těm 22 dílnejm), ale tady si řikám, jestli to nezahodit rovnou :/ ()

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakási "samozřejmost" a nalinkovaný charakter postavy Picarda je ta tam. Vlastně netuším, o co mu jde, jestli je jeho snaha důstojná. Ostatní charaktery mají nějaký ten očekávaný vzhled a charakter, ale stejně jich většina působí, jako týraní psi, kteří si svoje rány olízali, ale rozhodně se nezahojily. Nu, i pro mě, jako diváka, je to znejisťující. Půlka byla trochu nezáživná, ale závěr, oh man, konečně trochu té vesmírné přestřelky s fejzry a úhybnými manévry. A sedmá? SEDMÁ??? Seriálový návrat mýho života. Tohle je okamžik, který jsem před časem ani ve snu nečekal... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seven of Nine !! Nikdo asi nečekal, že to bude ten nažehlený Star Trek a starý admirál s plnou podporou flotily. To by už dneska fakt nefungovalo. Takto partizánsky je to mnohem zajímavější. Ta planeta/dědina, kde našel novou postavu byla dost účelová i divná zároveň, ale v rámci budování příběhu jim to odpustím. Cmdr. William Riker na režisérské židli je na výsledku znát! ()

sidcom odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám pocit, že autoři tohoto paskvilu buď v životě neviděli epizodu klasického Star Treku, nebo jí možná viděli a řekli si, že budou dělat všechno přesně naopak, tak jako tak to stojí za hovno ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty komentáře tady jsou fakt už směšné. Inu ale kdo to nepochopil doteď, už to nepochopí. To víte, bylo by třeba nakoukat toho víc, než pár filmů, drazí "kritici". Jo, taky bych našel mouchy, třeba Raffi bych vystřelil do Slunce a za vulgarity bych jim jí lísknul, ale to nic nemění na zatím slibně se rozvíjejícím příběhu. To hodnocení po epizodách mi vždy přišlo blbé, série se má vždy hodnotit až po skončení. Tak snad někteří, co tu už 3 díly vyhrožují, že se sledováním skončí, si konečně přestanou jen cintat pentli a odporoučí se sledovat něco jim intelektuálně bližšího a výrazně akčnějšího, kde děj jenom odsejpá. Třeba Modrý kód. ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na hranici odpadu, dal jsem jednu hvězdu z úcty k dědulovi Picardovi, začíná to vypadat na totálního pukavce a nejhorší Star Trek seriál všech dob, brak - prvními dvěma díly krásně nalákali a pak to přišlo, aneb není všechno zlato, co se na začátku třpytí ()

rime 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to být tragický. Smutný, něco jak když dostanete Alzheimera a děláte, že vám nic není. Zatím je to náběh na první místo - nejhoršího ST seriálu. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jako jo, trošku táhlý a děj lehce prázdnější, ale top starej romulaní birdofprey - ocenuji neprznění a jen lehké "dobové" vylepšení looku a nakonec megatop sedmá....to je prostě kočka a stejná mimika jako kdysi ve VOY... pořád dobrý ()

Reklama

Reklama