Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka La Sirena zahájila nepředvídatelnou a čilou expedici na Freecloud, aby hledala Bruce Maddoxe. Když se dozví, že se Maddox ocitl v prekérní situaci, známá tvář nabídne pomoc. (Prime Video)

Recenze (24)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Annika si pátou epizodu naprosto s přehledem "ukradla" pro sebe a celý ten její backstory mi přišel mnohem zajímavější než Picardův hon za Soji, který s každou epizodou víc a víc ztrácí dech... Star Trek: Annika > Star Trek: Picard. Jediný co mě fakt nasralo je smrt Icheba, zejména jak zbytečně násilně to tvůrci pojali, je to naprostý disrespect fandů Voyageru, to je jak kdyby natočili pokračování Hvězdné brány a tam rozpárali břicho třeba Woolseymu a ten pomalu umíral zatímco by mu střeva v detailním záběru vyhřezla na podlahu atp... proč?? Je to prostě idiocie a naprosté přestřelení od tvůrců. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

wow, WOW - NĚCO se dělo. Konečně. Pořád tak rozvleklý, že sem průběžně stíhal sázet grafiku, ale občas sem fakt musel na chvilku přestat a jakože se fakt dívat. A dokonce to nebylo úplně debilní. Jen docela dost špatný. Ten leverage/heist koncept by byl zajímavej, kdyby nebyl řemeslně pokaženej (volba ne/ukázaného, pořadí vyprávění a střihy vůbec nevyvolávaly napětí, zlomy nebyly nijak překvapivý...) Zbytek... skoro škoda řešit. Při přemíře neprokreslenejch postav na žádnou neni dost místa (přesně, jak sem čekal), sem tam nějaká vytáhne z rukávu nečekaný drama, co by bylo křečovitý, jenže protože divák o postavě nic neví, tak ho nezajímá, takže ho to drama vlastně úplně mine... 7 z 9 v předchozím díle křečovitě-samoúčelně přišla, aby tady zase zjevně odešla (reklamní cameo checked..) - teda, se 7 z 9 má stranou herečky (jakože charakter, osobnost, temperament, chování... takový ty nedůležitý věci). společnýho ještě míň, než Stewartova postava s Picardem, ale to se dalo čekat (hlavně, že naznačí lesbickej vztah a udělá kolem toho emotivně hysterický drama a pocestě postřílí pár lidí, přesně, jak jí to Janeway naučila... teda... no nic) Star trek univerzum se definitivně zvrhlo v náhodnou space operu (kdekdo bude hlásit "Star Wars!", ale ve skutečnosti mi to přišlo spíš jako brutální rip-off Killjoys, i bych dokázal říct kterýho dílu, ale pochybuju, že autoři znaj sci-fi dost dobře, aby něco fakt ripovali, takže spíš volná variace na Guardians of the Galaxy...) A to je teprve půlka série. Bejt to 8 dílů, tak se asi silou vůle donutim, ale představa dalších 5... :/ Asi pudu zkouknout His Dark Materials, i když to znamená vidět to dřív, než to přečtu, ale nic jinýho zjevně neni... ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co dnes uvidíte? Dobrou řezničinu hned na začátku, Bjazyl, která, přísámpámbů, vypadá jako poradkyně Troy a naprosto boží ještěrku! Pak taky reklamy, který nás budou votravovat ještě za 350 let. Nu a 7. z 9. která někam vyklepala svou sebejistotu, nonšalanci a robotismus. Další do smečky týraných čoklů. Ale že tahle smršť událostí měla koule, to se nedá zapřít. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem neměl rád ty rozverné epizody, které se do ST seriálů často vsouvaly ... snad pro odlehčení, nebo jen jako scénáristická exibice. Tato epizoda v tomto duchu sice nebyla celá, ale ty pokusy o humor byly opravdu špatné. Navíc v kontextu s dalšími událostmi, které měly mít vážný charakter, to ani nedávalo smysl. Vznikl tak dost nesoudržný mišmaš, postrádající atmosféru předchozích epizod. A jak na potvoru se zrovna v této epizodě pracovalo s potencionálně skvělou postavou Sedmé. A aby toho nebylo málo, tvůrci přišli z debilním nápadem o vesmírných rangerech, oblékajících se jako Indiana Jones. Když k tomu přidám prostředí Freecloudu, rodinnou vsuvku s Ruffi... . Budu doufat, že nejde o příslovečné lámání chleba a seriál nepůjde do kopru celý. Budu doufat, že jde jen o záškodnickou akci Kirsten Beyer , která mimochodem stojí jako scénáristka i za dvěma extrašpatnými epizodami Discovery. ()

JindraLne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na poměry Star Treku dost silnej tabák. Sice samotný Star Trek dal světu celý fenomén „redshirt“, ale nepamatuju si, že by se (mimo jiných časové linie) v jednom díle vymlátilo tolik postav se jménem a příběhem a to prosím takovým nepěkným způsobem. Každopádně pryč je pomalost předchozích epizod a já už se nemůžu dočkat dalších. 5 hvězd je pak za Sedmou a Icheba, který si takový konec fakt nezasloužil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V úvode epizódy sa žena (Landry Allbright), ktorá vyberá Ichebove (Casey King) implantáty, čuduje, že nevie nájsť Ichebov borgský kortikálny uzol. V epizóde Nedokonalost (2000) ho totiž daroval Siedmej z Deviatich (Jeri Ryan), ktorej kortikálny uzol sa pokazil. (koba)

Reklama

Reklama