Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Picard a posádka sledují Soji na Borgskou kostku v Romulanském prostoru, což Picardovi vrátí strašidelné vzpomínky. Mezitím, Narek věří, že konečně našel způsob, jak bezpečně využít Soji pro získání informací. (Prime Video)

Recenze (15)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ZÁPIS 1: :/ tak jen úvod... ST si teď hraje na drsnej s alkoholem a marihuanou a doutníkama, ale milenci vedle sebe pořád spěj ve 3 vrstvách oblečení. Stewartova postava propadá senilitě a labilně reaguje na 30 let stará (a dřív překonaná) traumata. 10 minut pryč a tempo je opět údesný a stalo se děsně málo. ZÁPIS 2: 20. minuta. Nevim jestli je horší sledovat komický přehrávání incestních GOT sourozenců s mentalitou a chovánim mladších vzteklejch puberťáků, nebo tu mizerně psanou frašku na dialogy na lodi Stewartovy postavy. ZÁPIS 3: seriál se pořád tváří, že by mě mělo zajímat osobní drama postavy, o který pořád vůbec nic nevim. Ale stranou toho se něco začalo dít (35. minuta) ZÁPIS 4: ...ok, hej, od půlky dál se to najednou i dalo sledovat, protože se něco dělo. Sice ukázali všecno, co sem už viděl a bylo mi dřív 3x řečený abych to fakt pochopil a všechno bylo mega předvídatelný a sme tam kde sme měli bejt na konci 2. dílu... ale něco se dělo, aspoň půl dílu. Lepší, jak drátem do voka. Když o tom člověk nepřemejšlí jako o star treku a picardovi, tak to je jen fakt špatný scifi béčko. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte sa mi nestalo, aby 2 po sebe idúce časti seriálu dostali odo mňa odpad a potom 5. STP je úplne inak scenáristicky poňatý ako predošlé star trek seriály. Má násilný obsah a kladie priveľký dôraz na emócie definované v jalových dialógoch, a to sa mi nepáči. Aj keď zaujímavých bolo z hľadiska deja len záverečných 15 minút z tejto časti, zaujali ma tak veľmi, že 100% hodnotenie je na mieste. ()

Reklama

colin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, líbí. Je v tom Federace, korupce, dobro a zlo. Podbarvení známými motivy. Dům pravdy u Romulanů je supr. To mi hlavně připomíná, že v Enterprise Federace v budoucnu pořád existovala, tuším když porazili společně Stavitele sfér, někdy okolo roku 2900? Pohotovostní hologram byl kolosálně skvělej. Když nejde komentovat celý seriál, píšu to do aktuálně posledního dílu. ()

Lanco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda 6 KONEČNE v pohode, ale stále by som čakal viac. Celý seriál sa okrem prvého dielu neuveritelne vleče a je vypĺňaný množstvom lacnej vaty oničom. Navyše - scény vyzerajú okrem prvého-druhého dielu, kde bolo mnoho budov federácie - strašne jednotvárne a sterilne. Príchod Picarda na kocku bol konečne zaujímavý, ale tiež príliš lahko a rýchlo vypršal. Od Amazon funded seriálu by som čakal ovela viac poriadne premakaného materiálu.... ()

Drom

všechny recenze uživatele

Někdo se raduje, že Picard konečně začíná. V šestým díle, po tý pětihodinový vatě? Já teda rozhodně končím, vždyť jsem se přistihl, že si raději hraju se psem, než abych sledoval, jak je Picard senilní a nemožnej (za což by měl někdo viset). Navíc dělá "maso v sendviči z idiota" - blond telecí, tupej tupoň, kráva se sociálním problémem (a že jsem na tu její telenovelu zvědavej), mnou nenáviděná Sedmá z devíti a a a... a já nevim co dál za poskoky tam ještě s tím cirkusem cestuje. Jo ještě tam taky je ta pipina, jak o ní v každým díle povídá Picard. Vždyzky někam dorazí a běduje, že musí zachránit ňákou holku kdesi někde, nebo umře. Asi umřu já. A teď že mám čekat ještě na Rikera, kterej už nevěděl na co horšího by skočil, tak skočil na tu slepici Troi? Tak to by byla opravdová sci-fi. No, už chybí jenom Vlesley Kačer a poručík Wulf. A já se bál, aby to nebylo tak pitomý jako Enterprise. Já naiva. Nu ale tak hlavně že tam je nějakej ten humorek, světlíčka, barvičky, životně důežité problémy s Kelly... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Na krabičce s osobními věcmi ze Sojinho (Isa Briones) dětství se nachází ilustrace série dětských holoprogramů „Vodoušova dobrodružství“ známých z epizody Bylo nebylo (1998) seriálu Star Trek: Voyager. (koba)
  • Kapitánka Emily Bosch (Barbara Eve Harris) poznamená, že Romulania majú zlú náladu už 250 rokov. Je to približné obdobie, ktoré ubehlo od prvého kontaktu Romulanov s Pozemšťanmi, ktoré je zobrazené v epizóde Minové pole (2002) seriálu Star Trek: Enterprise. (koba)

Reklama

Reklama