Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Picard a Soji se transportují na planetu Nepenthe, domov některých starých a důvěryhodných přátel. Když se k nim pokusí přidat zbytek posádky La Sirena, Picard pomáhá Soji pochopit její nedávno odhalené vzpomínky. Mezitím jsou Hugh a Elnor ponecháni na Borgské kostce a musí čelit rozzlobené Narisse. (Prime Video)

Recenze (21)

sepp

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vím, že z téhle epizody bych měl výskat radostí, nostalgie a tak... ale když... to prostě... bylo tak STRAŠNĚ ŠPATNÝ A STROJENÝ, ufff.... Obě dvě hvězdy posílám Peyton List za ten omračující übersexy pohled kolem 37:54 :))) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Označení MILFka (uživatel Praxis) pro M. Sirtis, které je 64 let a tudíž je to spíš regulérní babča, je úsměvným důkazem toho, že to od tvůrců nebyl špatný tah, mrknout na fanoušky obsazením postav, které jsou už nějakou tu dobu "časem zaváté". Aniž by šlo o nostalgický blábol, nebo bezúčelný fanservice, podařilo se nejspíš vyloudit úsměv na tváři i těm, kteří pořád pláčou, že se v Picardovi nic neděje. Na druhou stranu je pravda, že by si tento seriál zasloužil přímočařejší scénář a trochu aktivnější padouchy. Snad vše nabere spád...což napovídá potitulkový sestřih věcí budoucích a tato epizoda byla jen nadechnutí před něčím originálním a krapánek víc...drsnějším, než objímačka se starými známými. ()

filipvrbik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší epizoda, ale zase mě navnadila na monumentální finále, které nás snad čeká- a setkat se s Willem a Dianou bylo super - a navrch jednou skandální odhalení, takže hurá na další díl (y) ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riker dělá pizzu, Deanna sbírá rajčata, jejich dcera je geniální cool dítě s IQ 180, Picard se objímá a již sedmou epizodu zpytuje svědomí (přitom nemá absolutně za co, ale holt woke hollywood), "tetička" Raffi cringe as fuck, Alison Pill se zabíjí (kéž by se jí to povedlo) a Hugh lacině umírá. Hodně slabý díl, ale ukázky na příště vypadají ještě hůř:/ ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poučen z předchozích dílů sem si tenhle pustil k uklízení místo hudby. Sledovat dění vyžaduje asi tak stejně pozornosti, protože i v blbý telenovele se toho děje víc. 45 minut se dokola omýlaly 3 dialogy pořád dokola; 1 cameo fan-service "už sme řekli jak rádi tě zas vidíme?", 1 uměle zdržovací "sledujou nás - zmizim jim - pořád nás sledujou" a 1 emotivně stupidní co měl bejt vyřešenej ve 3 minutách ve dvou rozhovorech, ale teď teprve, po 45 minutách a asi 10 výměnách, dostal rozuzlení. KSAKRU - 47.5 minuty!!!!!! S obsahem co šel odvyprávět za těch 7.5! 40 minut retardně zbytečný stopáže, 100% předvídatelnost a koncentrovaná nuda. KONEC (55 minuta). Po rozuzlení onoho dialogu stihli protočit ještě 3 (!!!) instance toho cameo-fan service (a btw. stupidní scenerie nerealistickejch skalních oblouků sci-fi fakt nedělá). A všech sedm dílů tu je v červenejch - přemejšlim, jestli všichni trekkies zdementněli nebo jestli sou fámy pravda a už to fakt sledujou jen lidi co původní (inteligentní) Star trek nesnášeli, takže jim tenhle dementní sedí. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se stalo přesně to, čeho jsem se před začátkem seriálu bál. A to, že se to utopí v důchodcovském objímání a vzpomínání na staré časy. Tady to tvořilo pilíř děje a vše ostatní se v tom ztrácelo. Doufám, že to byl jen úlet a příště už se pojede zas v kolejích, které projeli minulé epizody. 50% ()

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nával nostalgie, další případy postav aka mučených podvraťáků. Velice pěkný díl, povětšinou s klidným průběhem a malá otravná bloncka nakonec navýšila svůj kredit asi o procento. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc si nedovedu představit, co se na epizodě líbilo lidem, co neviděli původní ST Next Generation. Taky to tu podle toho tak vypadá. Začátek slabší, ale od setkání s dvěma starými přáteli se epizoda díky dialogům příjemně rozjela. Bavila mě, ovšem je to prostě jen hardcore fanservice. Škoda je jednoho z xBs, mohli ho nechat žít déle. Counsellor Troy je občas docela děsivá (ten její ton, když androidce vysvětlovala pozitronovou léčbu, byl skutečně až mrazivý). 79% díky fan service a kontinuitě, všeobecně podle kvality epizody samotné tak 60-65%. ()

JindraLne

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se snažím ignorovat svoje velká očekávání, tak jsem i tak zklamaný. Na rozdíl od 2. série Discovery si zde tvůrci s postavami z předchozích sérií regulérně vytírají pozadí (vezmeme vedlejší postavu z minulého seriálu, dáme ji menší roli a pak ji prostě zabijeme, jako kdyby měla červenou uniformu). Navíc se až uměle snaží každé postavě dát nějaké tragické pozadí i tam, kde to zatím nedává smysl. Za mně jednoznačně promrhaný potenciál, přičemž s hodnocením přece jenom počkám na konec. Takhle to ale vypadá, že o to víc budu doufat v 3. sérii Orvillu, kde Seth MacFarlane pojal svoji odlehčenou poctu mnohem Star Trekověji, než Kurtzmann a spol. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak ted už i já nechápu ty rejpali tady... epizoda nádherná, rekapitulační zabývající se setkáním legend nové generace... bylo to prostě krásný je zas vidět pohoromadě a bylo vidět, že i oni si to užívali a celkově i děj se posunul... takže opravdu nechápu, co tu negáči melou... vezměte si innsurection - taky by se dalo diskutovat, že to je o hovně, ale není, má to svoje kouzlo, jenže to je straý "pravý" st a na ten už níkdo nešahá... buďme rádi, že se to točí než nám postupně zemřou, když to řeknu takhle hnusně, ale myslím to v nej úctě k nim... ()

Reklama

Reklama