Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po nekonvenčním a nebezpečném tranzitu dorazí Picard a posádka konečně do Sojiho domovského světa, Coppeliusu. Nicméně, s romulanskými válečnými loděmi na ocasu, přináší jejich příchod jen větší nebezpečí, protože posádka zjistí více, než se očekávalo, o obyvatelích planety. (Prime Video)

Recenze (9)

derryl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zvláštní díl, hodně věcí se zkomplikuje a neděje se toho moc, jen vysvětlující monology postav a podivný konec. I tak mě zajímá, co bude dál. Picard navždy. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hmm, zajímavé... takže klasická bitka o volnost umělých bytostí s lidskou hloupostí - já robot vpřed, ale jo, líbí se mě to! po cestování v čase asi druhý nejvděčnější téma... uvidíme co konec, hlavně at to není obrbytka typu SW9, to by byl průser, ale romulan warbirdi ve finále vypadaj krutě... zde plusy opět za sedmou a pak za dalšího soonga, tedy "ropu" brenta :) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání... .V celkovém kontextu dosavadního dění, působí jednání většiny postav dost nevěrohodně a pointa, kterou je hodně profláknutý motiv...ach jo. Korunu všemu pak dodává vyjádření citů Ruffi. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vesmírné orchideje, syn Dr. Soonga co vypadá naprosto stejně jako on, Picard jakožto ten pravý ničitel světů (nebýt jeho, tak nehrozí zánik všeho živého ve vesmíru, protože by Romulani nic nevědící osadníky lehce pobili), vražedkyně Jurati, kterou všichni lovískují místo aby jí opovrhovali, zbytečný Elnor, prostě hodně slabá první půle finále. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YAWWN. Ke 20. minutě sme tam kde sme měli bejt v 5. minutě. Stewartova postava co neni Picard má nějakej emotivní proslov k samuraj-ninjovi, kterej nefunguje, protože za 8 předchozích dílů vlastně neni jasný co za vztah vůbec maj. Řítí se tam nějaký bullshit číslo bitevních lodí (od civilizace co je tak post-apo že se za 20 let nezvládla postarat o vlastní uprchlíky, ale má tisíce bitevních lodí pro potřeby jedné své dílčí frakce...). Jo, taky teď ve Star treku kytky žerou lodě a Borgský krychle, ale koho to ještě vůbec zajímá. (To CGI té lodní bitvy bylo hezký, do Star Wars nebo Dark Matter nebo Killjoys by se i hodilo). Ty v emocích se topící "androidi" co spolu argumentujou a pletichařej jak lidi... co ovládaj vulkánské splynutí myslí... tohle je fakt plivnutí sci-fi do xichtu tenhle seriál, nic jinýho. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama