Reklama

Reklama

Star Trek: Picard - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 7 h 54 min (Minutáž: 39–56 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Patrick Stewart, Alison Pill, Jeri Ryan, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Orla Brady, Evan Evagora, Brent Spiner, Isa Briones, John de Lancie, Sol Rodriguez (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Druhá série seriálu Star Trek: Picard zavede legendárního Jeana-Luca Picarda a jeho posádku na smělou a vzrušující novou cestu do minulosti. Picard musí shromáždit staré i nové přátele, kteří budou čelit nebezpečím Země 21. století v zoufalém závodu s časem, aby zachránili budoucnost galaxie – a postaví se v konečné zkoušce jednomu ze svých největších nepřátel. (Prime Video)

(více)

Diskuze

Doplh29

Doplh29 (hodnocení, recenze)

Tak jsem si opět zkoukl celých 10.dílů a oproti 1.sérii, se mi tahle moc nelíbila.... A hlavně tím, že se objevil můj ne zrovna oblíbený herec - John de Lancie... Ten pokaždé musel v seriálech hrát buď záporáka a se nakonec z něj "vyklubalo" něco hrdinského a to třeba platilo pro seriály: Star Trek: Nová generace a nebo Star Trek: Vesmírná loď Voyager. Prostě tohoto herce nemám vůbec rád a nechápu proč ho museli oslovit zda si po letech zas nechce zahrát tu trapnou postavu Q...... Jo, zajímavé bylo že se opět ukázali i Borgové, ale nakonec se ukázalo že to už nebyli ti Borgové co vždy říkali: ,,Odpor je marný." Takže tahle série byla dost nudná.... Jediné "+" dávám aspoň té herečce - Whoopi Goldberg, která si opět zahrála Guinanu. 
P.S. Je mi líto že ve třetí sérii(která má být poslední) už neobjeví - Isa Briones, Evan Evagora, Santiago Cabrera a Alison Pill.

Milhoot

Milhoot (hodnocení, recenze)

Letos mám seriálové vánoce :-D . Doufám že Picard nesklame ale to on asi nikdy .

Reklama

Reklama