Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Recenze uživatele Praxis k tomuto seriálu (8)

Mapy a legendy (2020) (S01E02) 

Souhlasím s uživatelem Spielbergo. Jestli se vám to nelíbí, tak na to prostě nekoukejte. Dávat odpad! je alibistický. Blbečci. A to jsem trekkie tělem i duší už od mých osmi let. Od doby, kdy jsem poprvý viděl v televizi Premiéra DS9. Stewart je skvělej a pomalé tempo vůbec ničemu nevadí. Těch 42 minut uteklo takovým způsobem, že jsem se ani nestačil nadechnout a vydechnout. Jediný, co mě trochu mrzí, je to, že nejspíš tvůrci nereflektují děj z knižních řad (ačkoliv se dušovali, že budou reflektovat minimálně velkolepou trilogii Volání osudu). ()

Stardust City Rag (2020) (S01E05) 

Opravdu, ale opravdu mě mrzí smrt Icheba, který byl už na Voyageru mojí oblíbenou vedlejší postavou. To, jak s ním tvůrci zametli, mě fakt nasralo... Jinak pořád tomu dávám šanci, protože neznámých je tam víc než dost. A vy, co dáváte odpady, vy rádoby "trekkie" v uvozovkách, vy, co byste chtěli pořád mít sluníčkový ST vesmír, všimněte si, že je rok 2020, a ne rok 1987. Zvláštní, že nikdo neremcal, když Sisko vtáhnul do války s Dominionem Romulany... Ale to vám bylo jedno, protože není nic snazšího, než se vyřádit odpadkovými hodnoceními. Za LCARS obrazovkami je totiž každý admirál. 75% ()

Nepenthe (2020) (S01E07) 

MILFka Troi, jinak konverzačka, ve které se vlastně vůbec nic neděje... Nuda ()

The Star Gazer (2022) (S02E01) 

Když se ti chce plakat u Discovery a řveš nadšením u Picarda... Tohle je začátek jak má být! ()

The Next Generation (2023) (S03E01) 

Detaily pro hardcore fandy potěší. Spousta odkazů na nejrůznější ST seriály i filmy napříč celým universem a začínáme dost podobně jako minule. Tedy dost pomalu. Riker cedí božský hlášky a Picard vypadá stále víc otrávenějc. Sedmá Hansen potěšila a kapitán Titanu se stává píčusem nambr one. ()

No Win Scenario (2023) (S03E04) 

Esence of pure ST aneb proč máme tenhle fenomén tak rádi. Tohle je to nejlepší, co kdy měly ST seriály napříč sériemi. Krása ()

The Bounty (2023) (S03E06) 

ach bože ano. TNG v nové generaci ST. Ať si tady všichni rádoby fanoušci vyhoní trika. Tohle je KONEČNĚ Star Trek, na který jsem se těšil od konce Voyageru ()

Võx (2023) (S03E09) 

Zasraně laciný, zasraně levný camea (kurva jak tam dostali Majel Barret a pak tu máme Alice Krige a její nejslavnější roli), ale zasraně plačící jeden 37 letý trekkie, který s touhle značkou žije už 30 let... Plakal jsem, nebudu lhát. Tohle je nejlepší ST od dob DS9! ()

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Reklama

Reklama