Reklama

Reklama

Week and Show Tomáše Matonohy

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Prima Comedy Central přináší novou nekorektní politickou late night show s Tomášem Matonohou Po úspěchu stand-up show Comedy Club přichází kanál Prima Comedy Central s dalším pořadem z vlastní tvorby. V osmi dílech Week and Show Tomáše Matonohy se moderátor Tomáš Matonoha s reportéry Petrem Vydrou a Karin Krausovou podívají na domácí i zahraniční události z trochu jiného úhlu a v absolutně nečekaných souvislostech. Nebudou se s politikou párat, a rozhodně nebudou šetřit ani své hosty. Nový magazín divákům každý týden ukáže, že i mocní, slavní a úspěšní z celého světa i z domova mají smysl pro humor a že se prostě nemohou udržet, aby čas od času neukázali, že je s nimi legrace. (TV Prima)

(více)

Recenze (24)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na debilné račkujúce hovno z Brna s mimoriadne pičúzkym priezviskom (Matonoha) som si už dávno urobil svoj názor a neraz ho tu i verejne prezentoval. Podľa mňa je to jeden trápny, slizký buran bez štipky inteligencie a sebereflexie. Proste poriadny kus jebnutého kokota. Absolútne som si tento jeho nemenný status potvrdil, keď som zhliadol idiotskú zlátaninu "Week and Show Tomáše Matonohy". Nechápem ako mohli do programovej štruktúry Prima Comedy Central zaradiť takýto primitívny odpad! ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený úlet. Jak tuhle směsku blábolů a rádoby humoru může dramaturg pustit do vysílání je mi záhadou. Matonoha ze sebe vždycky rád a dobrovolně dělal hňupa, ale tady ho dělá z diváků. ()

Metal Lord odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že se PCC raději nepustili do dalších dílů Comedy Clubu....tohle mě vůbec, ale vůbec neslovilo. Zlatej John Oliver: Co týden dal a vzal. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně stejná kvalita jako pořady Jaromíra Soukupa, ze kterých si to dělá prdel. Asi. Záměrně to jede retro, ale stejně jako pokus o cringe se to pro mne míjí účinkem. Otravně hlasitej potlesk a neaktuálnost to dělá úplně zbytečným. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Matonoho, ty hajzle, kvuli tvymu stupidnimu ubohymu poradu jsem se na Comedy Centralu nemohl pred spanim koukat na blok animaku. Kdyby existovalo horsi hodnoceni nez je odpad, treba sracka, byl bys naprosto suverenni hovnovej kral. ()

Plastík odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je fajn TV. Je nji občas oporavdu hrábne neskutečným způsobem. S Marešem Leošem se nedomluví a vyumělcovaným Tomášem Matonohou se pustí dop projektu. To mu se nedá porozumět. ()

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Mátotrapnonoha má další sračku kde mu můžou z držky veřejně padat hovna. Nejenom že je tento debil tak trapnej že i v Comebacku to držel hlavně Dejdar ale on má pocit že jeho idiocie je pro někoho zajímavá dokonce i vtipná! Nehorázný dement tento tvor. ()

Lovin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je těžký zlo a to jsem měl pana Matonohu docela rád. Ale tohle je fakt dno největšího kalibru. Ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle jako politická satira absolutně nefunguje jelikož oba protagonisti těm největším póvlům z kterých by si chtěli rádoby dělat prdel nesahají ani po kotníky. Tuto šou bych přirovnal k panu prezidentovi s virózou u korunovačních klenot. Ale to bylo jednou a já už přetrpěl dva díly. Zlo ()

Nessak odpad!

všechny recenze uživatele

Nekorektní, nevtipná, trapná (ne)show. Úspěsný koncept z venku nemůže vyjít, když ho prezentuje pan Matonoha s jeho stále stejným, ale stále trapnějším moravské akcent... už nikdy víc. Tento pořad v CZ verzi s má vtip asi jako nepovedené poslední zvonění nějaké střední školy... bez maturity. Škoda. 2. 4. 2019 si dovolím věštit, že tohle nemá šanci přežít přes první serii. ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Matonoha klesl hodně hluboko, v podstatě mele půl hodiny stále dokola ta samá hovna a myslí si, jak je hrozně vtipnej. Zlatá Česká soda. ()

dejf96 odpad!

všechny recenze uživatele

hovadina velkého kalibru. a navíc absolutní zbytečnost, Matonoha asi potřebuje zaplatit přístavek....nevtipné, trapné prvoplánové.... uffff prostě píííčovina! tomu člověku, který exibuje na obrazovce, absolutně chybí nadhled, charizma a prostě všechno, aby takovýto formát dokázal utáhnout..... fujjjj ,už nikdy více! ()

Reklama

Reklama