Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(52)

Obsahy(1)

První z řady kreslených seriálů o Spider-Manovi, uvozený dnes již kultovní znělkou. Peter Parker alias Spider-Man se v sérii kratičkých epizod vrhá do boje proti řadě nepřátel, kteří ohrožují nejen pokojný život občanů, ale často i Spider-Manovu pověst. (Ertai)

Recenze (15)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nakoľko je to z roku 1967 nehodnotila som vzhľadom na animáciu, a preto miesto jednej hviezdičky dám 3 nakoľko na ten rok je to dosť slušné... bohužiaľ seriál ma aj tak moc nechytil za srdce... možno, že už len kvôli spackanému slovenskému dabingu a chýbajúcej šťave v seriáli... ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád ten samý scénář - Spider-Man se snaží dopadnout zloducha, ale jako na potvoru je to pouze on, koho nachytají na místě činu a obviní ze zločinu, z čehož má náramnou radost hlavoun Daily Bugle J.J.J. Nakonec se vždycky zjistí, že Spider-Man je nevinný a J.J. opět utře. V prvních pár dílech se vyplýtvají všichni známí protivníci a potom se jen vymýšlí něco nového. Druhá série je ještě šílenější než ta první. Autoři si určitě řekli "Serem na to, už nás to nebaví, 10 minut zaplácáme záběrama Spider-Mana skákajícího městem a zbytek více méně vyplníme nějakým nesmyslným příběhem." Chudáci děti, kterým je to určeno, takový vymývač mozků... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Tak tohle celé nedám, ale průřezově jsem se na pár epizod podíval. První sezóna je úplně marná po všech stránkách. Od druhé sezóny to spolurežíroval Ralph Bakshi, tak by mě jen zajímalo, jak velký podíl má na tom, že už se na to dá koukat (režíroval všechny díly 2. sezóny, u té 3. už jen tři). Pořád to je hloupý a naivní, ale už to má jisté brakové kouzlo :) Ústřední písnička je chytlavá a Spidey létající nad městem, zachytávající pavučiny asi za mráčky, je kouzelný :D ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to strašně těšil. Po shlédnutí prvních pěti dílů jsem to přestal sledovat. Trapné, nudné, špatně kreslené..... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zabudnime na chvíľu na trošku odfláknutú animáciu a pozrime sa na tento animovaný seriál z obsahovej stránky. Je to dokonalý pohyblivý komiks. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, vo svojej dobe pekne vykreslené. A vôbec tieto staré seriály majú to čaro, že ich grafika je v podstate tak čistá, až sa na tú výtvarnú stránku ťažko zabúda. Prvý Spider-man ale ničím neprekvapil, nemá zvratový motor a príbehy sú vyobrazené veľmi béčkovito. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

My spider-senses are tingling! Tohle je buď na odpad nebo na 5*, jde o to, jak moc žerete dlouhou řadu dílů dělaných podle naprosto stejného mustru (Spidey obviněn místo padoucha - JJJ proti němu brojí - Spidey přemůže padoucha - JJJ se zlobí ). A navíc ta psychadelická znělka... Za těch pár opravdu slabých dílů však dávám jen za 4* ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že skutečně původní Spiderman bude stejně povedený jako třeba Mickeymouse, ale bohužel. Docela zklamání. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Je potřeba hodnotit tento seriál vzhledem k tomu, čím je: animovaným seriálem o superhrdinovi z konce 60. let, kterému byly navíc dost drasticky omezeny náklady a který dneska zkrátka musí vypadat zastarale. Já si ho ale rozhodně užívám - ne, myslím že to nesouvisí s titulní postavou, koneckonců jak byste chtěli zachovat ducha komiksu, který nebyl na světě ještě ani pět let? Přesto jde o zábavu - pokud překousnete lehkou (těžkou?) kýčovitost. Navíc, 2. a 3. série (víc jich nestihl mít) dost solidně ujíždějí do psychedelie, takže New York už skoro nevypadá jako město, blankytné bezmračné nebe je vystřídáno těžkými, apokalypticky vypadajícími mračny různých prapodivných barev, padouši jsou stále démoničtější, znetvořenější a zvrácenější, Spidey cestuje do silně expresivně nakreslených jiných dimenzí a vesmírů, humor se mění na velice černý a bizarní, hudba je stále děsivější a disonantnější (nakonec to byla 60. léta, ne? Vrcholem je pak jeden z posledních dílů Revolt In The Fifth Dimension, který dokonce ABC odmítla vysílat). Takže atmosféra rozhodně nechybí. ()

DADOVAN 

všechny recenze uživatele

Teraz pôsobí velmi vtipne ked som ho videl na internete.Myslím že príbeh je zlí aj pre malé deti napríklad citujem Rhina:Musím získať viacej zlata a potom môžem ovládnuť svet. ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Na tie roky to bolo celkom slušné, keď si zoberieme že to bol kreslený film z roku 1967, a akčné scény... no, aj sa dali. Istotne boli lepšie moderné komiksy, ale ani tento nebol zlý. 50% ()

Reklama

Reklama