Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Doktorka Gemma Fosterová, po dramatickom odhalení nevery svojho manžela, ostáva žiť v meste, zatiaľ čo sa jej manžel aj s priateľkou odsťahujú preč. Prejdú dva roky a zdanlivo stabilizovaný život Gemmy sa opäť obráti naruby, keďže jej exmažel, Simon, sa rozhodne vrátiť do Parminsteru, aj so svojou priateľkou Kate a ich dcérkou. Zorganizujú uvítací večierok spojený so svadobnou hostinou. Aj napriek tomu, že Gemma nie je pozvaná, objaví sa na večierku... (RTVS)

(více)

Recenze (9)

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

Druhá série se dost točila kolem syna. Bylo to napínavé ke konci i koukatelne a dobře se mi na to dívalo, ovšem první série z mě vede. Tak byla TOP. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série nám přechází po rozvodu do slušně brutální úrovně, která chvílemi připomíná "Válku Roseových" a tu jsem doposud považovala jako povinný film pro manželské páry které si myslí, že mají ve vztahu problémy. Ke konci už se mi svíral i žaludek takže jsem byla ráda, že to má jen 5.dílů. Za mě 100% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nebudu jedinej, který bude tvrdit, že druhá série už je naprosto zbytečná. Angláni měli zůstat u první - pojmout to jako mini sérii - a dál se tím nezabývat. Rozklad jednoho manželství je určitě zajímavější, než psycho, které rozjíždí scénáristi v sérii druhé. Za projektem nicméně pořád stojí solidní filmařští borci, protože i přesto, že druhá série byla z ranku psychologického šílenství, tak musím říct, že jsem se díl za dílem neskutečně těšil a čekal, co se v okolí života doktorky Fosterové stane. A musím říct, že díl za dílem jsem nevěřil, co se děje. Zatímco tedy první série působí hodně realisticky, druhá série je regulérní scénáristický paskvil, ale paskvil alespoň zábavný. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama